Bixby, Samsung'un Kendi Sayfasında Doğrulandı!

Samsung'un Galaxy S8 dedikodularında sıkça adı geçen dijital asistanı, bu kez bir Samsung sayfasında göründü ve böylece doğrulandı!

Samsung'dan dolaylı yoldan onay!

Galaxy S8'in yeni bir dijital asistanla geleceğinden artık neredeyse eminiz. Samsung'un yeni asistanının adının Bixby, Viv veya Kestra olabileceğini duymuştuk. Şimdi ise Samsung'un İtalyanca web sitesi sayesinde hizmetin adının Bixby olacağını öğrendik.

"Bixby" adını web sitesinde gizlilik ilkeleri bölümünde "sesli hizmetler" başlığı altında görmek mümkün. Bu keşifle birlikte asistanın Bixby adıyla ortaya çıkacağı ve gerçekten var olduğu, doğrulanmış oldu. Sayfa, Bixby'nin yapabildikleri hakkında detaylara pek girmese de, sesli komutlarla dokunmatik arayüzü kontrol imkanı sunacağı anlaşılıyor.

Daha önce Bixby'nin birçok üçüncü parti uygulamayla da çalışacağını duymuştuk, bu yüzden Samsung'un dijital asistanı gayet güçlü bir asistan olacak gibi görünüyor. Zaten kullanıcıları Google Assistant'ı bırakmaya ikna etmesi için Samsung'un farklı özellikler sunması şart.

Sitedeki metin, Bixby hakkında başka yeni bir bilgi vermiyor. Galaxy S8 29 Mart'ta Samsung tarafından tanıtıldığında Siri'ye nasıl bir rakip geldiğini hep beraber görmüş olacağız.

Okuyucu Yorumları