BlackBerry KeyOne Black Edition Tanıtıldı!

Bu senenin başlarında tanıtılan Android'li BlackBerry KeyOne'ın yeni, Black Edition modeli, önemli iki geliştirmeyle IFA 2017'de ortaya çıktı!

BlackBerry'nin Android'i yenilendi!

IFA 2017'de tanıtılan BlackBerry KeyOne Black Edition, fiziksel klavye meraklılarına yeni bir görünüm ve ek güç sunuyor.

Yeni BlackBerry KeyOne Black Edition, bu senenin başında çıkan gri renkli sürümüyle aynı tasarıma ve benzer teknik özelliklere sahip, ancak iki önemli alanda geliştirme yapıyor. İlk olarak RAM miktarı 3GB'tan 4GB'a yükseltilmiş. RAM miktarındaki artış çoğu kullanıcı için çok büyük bir fark oluşturmayacak, ancak yoğun işlerde farkı hissetmeye başlayacaksınız.

İkinci geliştirme ise depolama alanının 32GB'tan 64GB'a yükseltilmiş olması. İlk KeyOne'ın ve KeyOne Black Edition'ın her ikisi de 2TB'a kadar microSD kartları destekliyor. Bu yüzden depolama alanının genişlemesi çok büyük bir geliştirme değil.

Yeni siyah renkli tasarım ise oldukça hoş görünüyor. Hatta bu görünümü gri renkli tasarıma tercih ettiğimizi söyleyebiliriz. Fiziksel klavyeyle yazı yazmak için telefonu alt kısmından kavramanız gerekiyor, bu durumda telefonun üst tarafının ağırlığını hissetmeye başlıyorsunuz. Yani fiziksel klavyenin herkese göre olduğunu söylememiz zor.

4,5 inç full HD ekranla gelen KeyOne Black Edition, Qualcomm Snapdragon 625 işlemci, 12MP arka kamera, 8MP ön kameraya sahip ve Android 7.1 ile çalışıyor. Fiziksel klavyedeki space tuşunun içindeyse bir parmak izi sensörü gizli.

BlackBerry KeyOne Black Edition, ilk olarak Birleşik Krallık'ta Eylül ortasında satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları