Böyle bir buzdolabına ihtiyacınız var mı?

Buzdolabı normalde ilginizi çekmeyebilir. Ama Samsung'un bu modeli, diğerlerinden o kadar farklı ki!

Ultra HD buzdolabı!

Samsung'un yeni Ultra HD 4K LCD ekranlı buzdolabı, tüketim çılgınlığının geldiği son noktayı gösteriyor olsa gerek... ve CES'deki şirketlerin fikirlerinin tükendiğini.

Samsung'un yeni buzdolabı T9000 Four-Door Refrigerator, CES koridorlarında rastlayacağınız ilginç, ama birkaç kişiden fazlasının ilgilenmeyeceği aletlerden bir tanesi. T9000, Triple Cooling adındaki bir teknolojiye sahip ve Samsung'a göre iki kompresörünün yardımıyla nem seviyesini koruyabiliyor, böylece yiyecekleri taze tutuyor. Ancak bu özellikler diğer önde gelen buzdolaplarında da var. T9000'daki kimsenin işine yaramayacak özellikler arasında ise büyük bir LCD dokunmatik ekran, takvim, hava durumu uygulaması ve hatta Evernote not alma uygulaması var. Buzdolabı, bir bebek izleyicisine bağlanıp mutfaktan bebeğinizi izlemenize de izin veriyor. Hatta bebeğinizi duymanız bile mümkün.

4.000 dolarlık bu buzdolabının, aynı işleri telefonumuz veya tabletimizle yapmak varken işlerinizi gerçekten kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağı bizce oldukça tartışmalı.

Okuyucu Yorumları