Bu 5 uygulamayla WhatsApp'ı daha iyi hale getirin!

WhatsApp deneyiminizi bir adım öteye taşıyacak 5 ücretsiz uygulamayı seçtik!

Daha iyi bir WhatsApp için 5 uygulama!

Bir milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp, kullandığımız en hızlı büyüyen sohbet uygulamalarından bir tanesi. Facebook tarafından 18 milyar dolara satın alınmasından bu yana büyüme konusunda hız kesmeyen WhatsApp, işlevlerinin arasına her geçen gün yenilerini ekliyor. Ancak WhatsApp deneyiminizi geliştirmekte kararlıysanız, ilginizi çekebilecek 5 ücretsiz WhatsApp uygulamasını aşağıda sizlerle paylaşmak istiyoruz.

WhatsLock ile sohbetlerinizi koruyun: WhatsApp, uçtan uca şifreleme özelliğinin eklenmesiyle daha güvenli hale geldi ancak telefonunuzu alan ve uygulamayı açan herhangi biri, mesajlarınızı okuyabilir. Böyle bir durumdan endişe ediyorsanız WhatsLock'u kullanın.

Android'de belirli uygulamaları kilitlemeye yarayan uygulamalar var, ancak WhatsLock yalnızca WhatsApp için yapılmış bir uygulama. WhatsApp'ı sayısal bir kodla (PIN - kişisel tanımlama numarası) veya desenle korumanız mümkün. Bu kodu veya deseni WhatsApp'ı her açtığınızda girmeniz gerekecek.

Uygulamanın içinde meraklı gözleri yanıltmaya yönelik bir "sahte WhatsApp" bile bulunuyor.

Google Play bağlantısı: WhatsLock for Android

Bu 5 uygulamayla WhatsApp'ı daha iyi hale getirin!

Dashdow ile sohbet kafaları: Facebook'un telefonunuzun ekranında dolaşan "sohbet kafaları", bugün Google'ın Hangouts'u gibi bazı uygulamalar tarafından da kopyalanmış durumda. Aynı işlevi WhatsApp'a taşımak isterseniz, Dashdow'u yüklemeniz yeterli. Uygulamayı yükledikten sonra uyarılarınıza ulaşmasına izin vermeniz gerekiyor. Her mesaj için uyarı kafalarının gösterilmesini kapatabileceğiniz gibi, uyarıları kilit ekranında da görebiliyorsunuz.

Google Play bağlantısı: Dashdow What App

DashClock, Cleaner ve Booyah

DashClock, Cleaner ve Booyah

DashClock ile mesajları kilit ekranında gösterin: Mesajlarınızı kilit ekranını açmadan okumak istiyorsanız, bu eklentiyle kilit ekranınıza bir widget ekleyebilir ve mesajlarınızı kilit ekranında görebilirsiniz.

Google Play bağlantısı: DashClock

Gereksiz dosyaları temizleyin: WhatsApp'ı kullanmak keyifli olsa da, onu ne kadar çok kullanırsanız, o kadar çok gereksiz dosya biriktiriyor. Cleaner, bu dosyaları temizleme işini kolaylaştırıyor. Uygulamayı açtığınızda mesajlarınız, gönderip aldığınız resimler, duvar kağıtları, sesler, sesli notlar, videolar ve yedekler farklı kategorilere ayrılıyor. Bunları isterseniz tek tek, isterseniz aynı anda temizleyebiliyorsunuz.

Google Play bağlantısı: Cleaner

Booyah ile videolu sohbet: Bir süre önce sesli görüşme özelliğini sunmaya başlayan WhatsApp'ın videolu sohbete de adım atacağı söyleniyor. Bu işlevi rakip uygulamalarda bulmanız mümkün, ancak WhatsApp'ta videolu sohbet için sabırsızlanıyorsanız, Android ve iOS'ta ücretsiz kullanabileceğiniz Booyah'ı kullanabilirsiniz. Üstelik uygulamadan faydalanmak için kaydolmanıza gerek yok.

İndirin: Booyah (Android) ve Booyah (iOS)

Okuyucu Yorumları