Bu ekran, çalışmak için elektriğe ihtiyaç duymuyor

Philips'in yeni ekran teknolojisi Philips Tableaux, elektrik olmasa bile çalışmaya devam ediyor.

Elektrik olmadan çalışan ekran

Philips profesyonel ekranlarının arkasındaki marka olan PPDS, gerçekleştirilen ISE 2023 etkinliğinde, şimdiye kadar piyasaya sürülen en enerji tasarruflu ve çevre dostu dijital tabela serisi olduğunu iddia ettiği Philips Tableaux da dahil olmak üzere yeni ürün yelpazesini duyurdu.

Tableaux ile ilgili dikkatimizi çeken şey, tek bir kilowatt elektrik kullanmadan ve tamamen fişten çekildiğinde bile çalışabilmesi oldu; bu, işletmelerin karbon ayak izini ve elektrik faturalarını azaltmaya yardımcı olabilecek bir başarı. Ayrıca elektriğe erişimin zor olduğu yerlerde yeni kurulumlara da olanak sağlıyor.

Biri geleneksel 25 inç 16:9 formatında, diğeri ise daha geniş 28 inç 32:9 model olmak üzere 2 panel mevcut. PPDS, Android tabanlı Tableaux serisinin mavi de dahil olmak üzere 60 bine kadar renk sunabildiğini iddia ediyor ki bu da esasen e-kağıt teknolojisi için önemli bir kilometre taşı.

İki panelin görüntüleri, alışılagelmiş monokrom kurulumdan çok farklı olarak nispeten zengin renklere, yüksek parlaklığa ve kontrasta sahip içerikler gösteriyor.

Tableaux serisi, fişe takılı olmadan ya da hiç güç kullanmadan içerik gösterebiliyor. PPDS, görüntülenen içeriği havadan ve insan müdahalesi olmadan güncellemek için kullanılan Wave bulut tabanlı filo yönetim platformuyla uyumlu olacağını da doğruladı. Bu teknoloji, interaktif ekranlar, dokunmatik ekranlar veya iş monitörleri olarak kullanılabilecek.