Bu İnce Çerçeveli Telefon Galaxy S8'e Rakip Olabilir

Xiaomi'nin Mi Mix 2'si bu göz alıcı özelliğiyle Samsung Galaxy S8 ve LG G6'ya meydan okuyabilir!

Galaxy S8'e rakip geliyor!

Samsung'un Galaxy S8'i açıklamasının ardından, ince çerçevesi ve önü neredeyse tamamen ekran olaması çok dikkat çekti. S8'e baktığımızda ilk fark ettiğimiz özelliği akıllı telefonlara getirdiği yeni tasarımı. LG G6'da benzer şekilde ince çerçeveye sahip, ve görünüşe bakılırsa iki telefonda Xiaomi'nin Mi Mix'ni takip ediyor.

Xiaomi ve Apple gibi diğer telefon markaları da ön yüzü kaplayan ekranlara geçtikçe, Galaxy S8'in karakteristik özelliği geride kalacak gibi gözüküyor.

Xiaomi'nin CEO'su Lei Jun'un daha önce Weibo'da yaptığı açıklamaya göre, Mi Mix'in tasarımcısıyla çalışarak yeni bir telefon geliştirecekler. Söylentilere göre "Mi Mix 2"nin ön yüzünün %93'ünü ekran oluşturacak. Bu oran Mi Mix'de %91, Galaxy S8'de ise %83.

Bu İnce Çerçeveli Telefon Galaxy S8'e Rakip Olabilir
Bu telefon Mi Mix 2 olabilir mi?

Cuma günü My Drivers'da paylaşılan Çince gönderide gelecek olan Xiaomi Mi 6'nın sistem özellikleri bulunuyor. Eğer bu gönderi gerçekse, gördüğümüz fotoğraflardaki telefon Mi Mix 2 olabilir.

Android'in eski eş kurucusu Andy Rubin sayesinde buna benzer telefon sızıntıları görmüştük. Pazartesi günü Rubin, Twitter'da yeni bir telefon üzerinde çalıştığını açıkladı ve ipucu niteliğinde bir fotoğraf paylaştı. Çok küçük bir kısmı görünse de bu telefon da süper-ince çerçevelere sahip olacak gibi görünüyor.

Söylentilere göre Apple'da bu modanın gerisinde kalmayacak ve iPhone 8'in ekran/gövde oranını arttıracak.

Okuyucu Yorumları