Bu saat 250 kg ağırlık kaldırıyor!

Yeni Naimakka kayış ile I.N.O.X. dayanıklılığın sınırlarını zorluyor.

Tam 250 kg kaldırıyor!

Victorinox Swiss Army mühendisleri tarafından her detayı mikro derecede kalibre edilen, 130 zorlu engeli aşan I.N.O.X. yeni kayışı ile sınırları zorlamaya devam ediyor. Paraşütlerin kemer sistemlerinden ve tokalarından esinlenen, tamamen el yapımı olan ve çok güçlü ilmiklerle dayanıklılığı arttırılan Naimakka kayış, dayanıklılık standartlarının üzerine çıkan I.N.O.X. ile birbirini tamamlıyor.

I.N.O.X.'un her türlü macera ve keşif için yol arkadaşı olan paraşüt ipi kayışı, sökülebilme özelliğine sahip. I.N.O.X.'un bu özel kayışı söküldüğünde 250 kilograma kadar ağırlığı kaldırabiliyor. Doğa sporlarına ilgi duyanların acil durumlarda örgüsünü söküp kullanabileceği Naimakka kayış, I.N.O.X.'u beklenmeyen durumlar için oldukça kullanışlı ve işlevsel bir saat haline dönüşüyor.

Güçlendirilmiş 43 mm paslanmaz çelik gövdeye sahip I.N.O.X.'un, yansıma ve çizilmeye dayanıklı safir kristal camı bulunuyor. 200 metreye kadar su geçirmeyen saat, sentetik malzemeden üretilmiş çıkarılabilir şeffaf korumasıyla saati zorlu alanlarda her türlü zarardan koruyor. Kabartma saat göstergeleri, fosforlu malzemeyle kaplı saat ve dakika ibareleri net bir görüş sağlıyor. Saatin hareket mekanizması ise İsviçre yapımı Ronda 715 Quartz ile tamamlanıyor.

Özel I.N.O.X. Naimakka'nın yeşil kamuflaj ve siyah kadranlı siyah şeritli kayış olarak iki farklı seçeneği bulunuyor. Şık tasarımıyla asi ve sert stilini ortaya koyan I.N.O.X., tüm zorluklara meydan okuyor.

Okuyucu Yorumları