Bu Telefonda Windows 10 ve Android Bir Arada Olacak

Çinli üretici Coship, yeni akıllı telefonu için Windows 10 ve Android işletim sistemlerini bir araya getirmeye uğraşıyor!

Hem Windows'lu, hem de Android'li cep!

Windows platformu, akıllı telefon ve tabletlerde ne yazık ki uygulama noktasında kullanıcıların beklentilerini bir türlü karşılayamadı. Basit ve kullanışlı arayüzü, öte yandan Windows'lu PC'lerle senkronize yetenekleriyle aslında büyük kolaylık sağlayan Windows'lu cepler, uygulama darlığı nedeniyle önce Nokia'da, şimdi de Microsoft çatısı altında büyük sekteye uğradı. Ancak bazı üreticiler ondan halen vazgeçmiş değil. Hatta Windows'u sevdirmek için alternatif yollar arıyorlar.

Çinli üretici Coship, kullanıcılara Windows işletim sistemli bir akıllı telefon sunmak için hazırlık yapıyor. Windows'un yanına Android'i de koyarak, kullanıcılara dual-boot seçeneği sunacak olan Coship, böylece Microsoft Store ve Google Play Store'un tüm içeriğini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu sayede kullanıcılar iOS karşısında daha zengin bir içeriğe sahip olacakken, her iki platformu kullanmanın özgürlüğünü de yaşayacaklar.

Coship'in yeni cihazının pazara ne zaman çıkacağı ise bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları