Bu yılbaşında sevdiklerinizin şarjı hiç bitmesin

ttec, yeni yıla enerjisi yüksek girmek isteyenler için birbirinden şık ve fonksiyonel hediye alternatifleri sunuyor.

Sevdiklerinizin şarjı hiç bitmesin

ttec, yeni yıla enerjisi yüksek girmek isteyenler için birbirinden şık ve fonksiyonel hediye alternatifleri sunuyor. ChargeKey, 7.5 cm'lik boyuyla şarj kablosunu anahtarlığa çevirip kullanıcıları kablo karmaşasından kurtarırken, ReCharger Duo ultra kompakt premium taşınabilir şarj cihazı 2 cihazı aynı anda şarj edebiliyor.

ttec ReCharger Duo

ttec ReCharger Duo

Siyah ve Beyaz renk seçenekleri bulunan ReCharger Duo ultra kompakt premium taşınabilir şarj cihazı, içindeki 10.000 mAh LG batarya ile ultra yüksek bir kapasiteye sahip. ReCharger Duo, ultra kapasitesinin yanı sıra taşıma kolaylığı sağlayan kompakt tasarımı ile ön plana çıkıyor.

2 adet USB çıkışı ve yüksek kapasitesi sayesinde 2 cihazı aynı anda maksimum performans ile şarj edebiliyor. 2.1A çıkışı hızlı şarj imkanı verirken güvenli şarj için devre koruması da bulunuyor.

ReCharger Duo'nun tavsiye edilen satış fiyatı 129,99 TL (KDV dahil).

ttec ChargeKey

ttec ChargeKey

Şarj ve data transferi işlemlerini bir arada sunan ChargeKey™ Ultra Taşınabilir Şarj/Senkronizasyon Kablosu, seyahatte ya da iş hayatında mutlaka yanınızda bulunması gereken bir aksesuar. Sadece 7.5 cm'lik boyutu ile cebinizde bile kolayca taşıyabileceğiniz bu kabloyu aynı zamanda anahtarlığınıza da takabilir ve çekmecede unutma ihtimalini tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. iPhone için lightning ve Android için micro USB olmak üzere 2 farklı seçeneği bulunan ChargeKey™ şarj kablosunun, taşınabilir şarj cihazlarınız ile akıllı telefonunuzu şarj ederken ya da bilgisayarınız ile telefonunuz arasında veri transferi yaparken sunduğu mükemmel hız ve güvenlik dikkate değer.

Charge Key'in tavsiye edilen satış fiyatı 29,99 TL (KDV dahil)

Okuyucu Yorumları