Buffalo Technology yeni ürünlerini tanıttı

Depolama, multimedya ve kablosuz ağ ürünleri ile tanınan şirket, yeni ürünlerini ortaya çıkardı!

Japon devi Türkiye'de

Ev ve küçük işletmeler için yenilikçi depolama, multimedya ve kablosuz ağ ürünleri alanında Japonya merkezli global bir üretici olan Buffalo Technology, Türkiye'deki Pazar Stratejileri ile Hedeflerini anlatmak ve yeni ürünlerini tanıtmak için küresel yöneticilerinin de katılmıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Grand Hyatt Otel'de yapılan basın toplantısına katılan değerli basın mensupları ve iş ortakları, 2013 Türkiye stratejileri ve hedefleri hakkında, Buffalo Technology Türkiye Genel Müdürü Murat Şahin tarafından yapılan sunumu dinleme ve NAS Teknolojisi demosunu izleme imkanı buldular.

Buffalo Technology'nin özellikle NAS (Network Attached Storage – Ağa Bağlı Depolama) ürünlerinde dünya genelinde yüzde 30 pazar payı ortalamasıyla lider pozisyonda olduğunu belirten Murat Şahin, "Şirket olarak en büyük ayrıcalığımız, Japon mühendisliği sayesinde kendi yenilikçi teknolojilerimizi üretebilyor olmamızdır. Buffalo ürünlerinin,Türkiye'deki tüketicilerin de beğenisini kazanacağına inanıyoruz" şeklinde belirtti.

Konuklar, Buffalo Technology'nin harici ve taşınabilir depolama ürünleri ile NAS ve kablosuz ağ ürünlerini yakından incelediler. Dünyanın USB 3.0 çift arayüzlü ilk Thunderbolt harici diski MiniStation Thunderbolt, Wi-Fi özellikli USB 3.0 harici diski MiniStation Air, KOBİ'ler için birinci sınıf veri depolama özellikleri sunan TeraStation 5400 NAS cihazı ile 802.11ac kablosuz ağ teknolojisini destekleyen AirStation 1750 ve AirStation 1350 de sergilenen yeni ürünler arasında yer aldı.

Okuyucu Yorumları