Bütçe Dostu Galaxy S10e'nin Fiyatı, Özellikleri

Samsung'un bugün hakkında az konuşarak merak uyandırdığı Galaxy S10e, neler sunuyor, fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy S10e tanıtıldı!

Galaxy S10'u beğendiyseniz ancak sundukları sizin için biraz fazlaysa, bugün tanıtılan Samsung Galaxy S10e tam size göre.

Bütçe Dostu Galaxy S10e'nin Fiyatı, Özellikleri

5,8 inç'lik daha küçük bir ekranla gelen Galaxy S10e, Galaxy S10'un birçok özelliğini daha uygun bir fiyata sunuyor. Üç yerine iki arka kamerayla gelen telefon, daha alışıldık bir parmak izi tarayıcısına sahip. Bunları bir kenara ayırırsak telefon, diğer Galaxy S10 çifti kadar gösterişli görünüyor ve oldukça hızlı.

Samsung, S10e'deki "e" harfinin "essential" yani "gerekli" sözcüğünden geldiğini söylüyor.

Snapdragon 855 işlemciyle gelen Galaxy S10e için 6GB RAM - 128GB depolama ve 8GB RAM - 256GB depolama olarak iki seçeneğiniz bulunuyor. Depolama alanını her zamanki gibi microSD kartla genişletebiliyorsunuz. Galaxy S10e'nin fedakarlıkta bulunduğu en önemli iki alan, başta da söylediğimiz gibi ekran ve kamera. Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekran, ekran altı parmak izi sensörü sunmuyor. Parmak sensörü, telefonun yan tarafında bulunuyor. Buna karşın 12MP değişken diyaframlı kamera, 16MP f/2,2 geniş açılı kamera ve 10MP'lik ön kamera, oldukça güçlü görünüyor. Ön ve arka kameralar, 4K HDR video kaydı yapabiliyor.

Cihazın 3.100mAh kapasiteli pili, Samsung'a göre 24 saate kadar pil ömrü sunuyor. Bunun ne kadar doğru olduğunu testimiz gösterecek, ancak Samsung'un iPhone XR'nin pil ömrü iddiasına rakip olmak istediği açık.

Yurt dışı fiyatı 750 dolar olarak açıklanan Galaxy S10e, 8 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları