Call of Duty: Warzone Mobile ne zaman gelecek? Açıklandı...

Activision, ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty Warzone Mobile'ın ne zaman yayınlanacağını resmi olarak duyurdu. Peki Call of Duty Warzone Mobile, yayınlandığında oyunculara neler sunacak?

Call of Duty: Warzone Mobile ne zaman gelecek? Açıklandı...

Activision, popüler Call of Duty: Warzone oyununun mobil versiyonunun 21 Mart'ta piyasaya çıkacağını duyurdu. Oynaması ücretsiz oyun, Verdansk ve Rebirth Island haritaları ile hem iOS hem de Android'de mevcut olacak.

Oyun, PC ve konsolda Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone ile paylaşımlı ilerleme özelliğiyle geliyor. Paylaşımlı ilerleme sayesinde, mobil olarak XP kazanabileceksiniz ve bunun mobil, PC ve konsoldaki oyuncu seviyenize ve savaş geçişinize doğrudan katkısı olacak. Ayrıca paylaşımlı silah seviyesi ilerlemesi de olacak oyunda, böylece mobil haldeyken ve televizyonunuzdan veya monitörünüzden uzaktayken silah XP'si kazanabileceksiniz.

120 oyunculu Verdansk haritası ve 48 oyunculu Rebirth Island oyunda yer alacak haritalar. Bu haritalarda öldüğünüzde rakip bir oyuncuyu öldürerek oyuna dönme şansınız bulunuyor. Ayrıca oyunda Shipment, Scrapyard ve Shoot House gibi birçok Call of Duty haritası yer alırken, Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination gibi modlar bulunuyor.

Activision geçtiğimiz yılı Avustralya, Şili, Norveç, İsveç, Almanya ve Malezya gibi ülkelerde kısıtlı sayıda oyuncu ile birlikte Call of Duty: Warzone Mobile'ın hatalarını gidererek ve geri bildirim toplayarak geçirdi. Şirket, "Sınırlı Sürüm oyuncularımızla geçirdiğimiz zamanın çok değerli olduğu, onlarca büyük güncelleme, düzeltilen binlerce hata ve eklenen yeni içerik ve özelliklerle kanıtlandı" açıklamasında bulundu.

Call of Duty: Warzone Mobile'ın ön kayıtları resmi Call of Duty web sitesi üzerinden açılmış durumda. Üstelik piyasaya çıkmadan önce kayıt yaptırırsanız, oyunda kullanmak üzere bir skin, silah planı, vinil ve bir amblemin kilidini açabileceksiniz.