Call of Duty'nin yeni oyunundan ilk fragman geldi

Activision, Black Ops 6 olduğu düşünülen yeni Call of Duty oyunu için bir tanıtım fragmanını yayınladı.

Call of Duty'nin yeni oyunundan ilk fragman geldi

Sevilen oyun serisi Call of Duty'nin yeni oyununun fragmanı, interaktif bir web sitesi üzerinden yayınlandı.

Activision'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmese de web sitesinde yer alan televizyondaki kanal sayısı 6 olduğu için birçok kişi bunu önemli bir ipucu olarak değerlendirdi.

Tanıtım fragmanında neredeyse hiç diyalog yer almıyor, sadece bir grubun kapalı federal araziye gizlice girdiği canlı aksiyon görüntüleri, gizemli bir hükümet üssünden görüntüler ve Rushmore Dağı'nda başkanların gözlerinin turuncu bir yazıyla “The Truth Lies” yazan siyah göz bağlarıyla kapatıldığı görüntüler gösteriliyor.

Geçtiğimiz günlerde The Wall Street Journal, Microsoft'un bu sonbaharda PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yeni bir Call of Duty oyunu çıkarmayı planladığını bildirmişti. Ancak, haber sitesinin adı açıklanmayan oyunun Körfez Savaşı sırasında geçeceğini iddia ettiği göz önüne alındığında, söz konusu oyunun Black Ops 6 olup olmayacağı belirsiz.

Oyunla ilgili ilk söylentiler 2023 yılında başladı. Söylentiler, Black Ops serisinin yeni bir oyununun geleceğini ve Treyarch'ın ana geliştirici olacağının iddia edilmesiyle başladı. Daha sonra oyunun, 1980'lerde geçen Call of Duty: Black Ops - Cold War sırasında yaşanan tarihi olayların bir devamı olacağı belirtildi.

Her ne olursa olsun, Call of Duty: Black Ops 6 hakkında daha fazla bilgi muhtemelen bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta gibi çok yakın bir gelecekte açıklanacak. Ancak Summer Games Fest'in yaklaşmasıyla birlikte Call of Duty hayranlarının çok fazla beklemesi gerekmeyecek.