Canlı Yayın: Apple 'ın iPhone 14'ü tanıtacağı Far Out etkinliğini dakika dakika takip edin

Apple'ın yeni iPhone 14 serisini ve muhtemelen fazlasını tanıtacağı Far Out etkinliği başlıyor. Canlı yayını takip etmek için buraya tıklamanız yeterli...

Canlı Yayın: iPhone 14 tanıtılıyor!

Türkiye saati ile 20.00'de, Apple'ın beklenen Far Out etkinliği başlıyor. Şirket bu etkinlikte yeni iPhone 14 serisi ile birlikte Apple Watch 8'i ve muhtemelen daha fazlasını tanıtacak.

iPhone 14 serisinin bu yıl da 4 farklı model olarak gelmesi bekleniyor. Ancak bu kez mini modelinin olmayacağı ve yerine iPhone 14 Max'ın (ya da Plus'ın) geleceği tahmin ediliyor. iPhone 14 serisi, muhtemelen şu 4 modeli içerecek:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Max
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

iPhone 14'ün iPhone 13'e göre çok fazla bir yenilik içereceği düşünülmüyor. Hatta bazı söylentiler, telefonun iPhone 13 ile aynı işlemciye sahip olacağını söylüyordu. iPhone 14 Max ise, tahminlere göre iPhone 14'ün büyük ekranlı sürümü olacak.

iPhone 14 Pro ve Pro Max cephesinde ise en büyük beklenti, çentiğin kalkması yönünde. Sızıntılar, çentik yerine hap şeklinde bir ekran kesiğine işaret ediyordu.

Tüm bu tahmin ve sızıntıların ne derece doğru olduğunu, 20.00'de başlayacak etkinlikte göreceğiz. Etkinliği canlı yayında izlemek için tek yapmanız gereken, aşağıdaki videoyu takip etmek...