Canon'dan kablosuz eğlence

Canon'un yeni kamerası, sadece alışılmadık tasarımıyla değil, özellikleriyle de farklı!

Böylesini görmediniz!

Kare tasarımıyla küçük bir kutuyu andıran PowerShot N, gittikçe daha güçlü kameralara ve fotoğraf özelliklerine sahip olan akıllı telefonlarla baş edebilmek için geliştirilen yeni nesil fotoğraf makinelerinin sonuncusu. Canon'un geliştirdiği makine sadece tasarımıyla değil teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

PowerShot N, tek bir tuşla harekete geçirilen "Mobile Device Connect" kablosuz bağlantı özelliği sayesinde akıllı telefonlara, tabletlere bağlanabiliyor. Böylece çekinle resim ve videolar doğrudan sosyal paylaşım ağlarına yüklenebiliyor. "Creative Shot" özelliği sayesinde kullanıcıya kompozisyon, poz, odak noktası, beyaz dengesi gibi noktalarda tavsiyede bulunarak çekilen resme beş alternatifi otomatik olarak oluşturuyor. Cihazda ayrıca farklı efektler oluşturmakta kullanılabilecek filtreler de bulunuyor: Miniature Effect, Soft Focus, Toy Camera Effect ve Monochrome.

Ama PowerShot N'in en ilginç özelliği, çekilen her fotoğrafın dört saniye öncesini 720p çözünürlükte video olarak kaydeden Hybrid Auto özelliği. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, ölümsüzleştirdikleri anın hemen öncesinin de kaydını tutma olanağı buluyor. 2.8 inç dokunmatik ekrana sahip kamera, 12.1 megapiksel CMOS algılayıcı ve Digic 5 işlemciye sahip.

Okuyucu Yorumları