Canon PIXMA E404 ile hız ve tasarruf

Canon PIXMA E404, baskı ve taramada yüksek hız sunuyor, enerjiden tasarruf ediyor.

Hız ve tasarruf bir arada

Canon PIXMA serisinin yeni üyesi PIXMA E404, baskı ve taramada yüksek hız sunarken, az enerji tüketimiyle kullanıcılarına ekonomik bir kullanım imkanı sunuyor. Yeni yazıcının fark yaratan özelliklerinden biri de baskı sırasında çok daha az gürültülü çalışması.

Uygun maliyetle daha çok baskı almak, bunu yaparken daha az enerji tüketmek ve mümkünse baskı sürecinde en az gürültüyle çalışmak. Tüm kullanıcıların bir yazıcıdan ortak beklentileri bunlar. Canon'un alanında fark yaratan PIXMA serisinin son üyelerinden olan PIXMA E404, kullanıcıların tüm bu beklentilerini karşılayabiliyor.

Canon PIXMA serisinin yeni üyesi PIXMA E404, baskı ve taramada yüksek hız sunarken, bunu mümkün olan en az enerji tüketimiyle gerçekleştiriyor. Bu şekilde kullanıcılarına ekonomik bir seçenek sunan PIXMA E404'ü özel kılan özelliklerden biri de baskı sırasında çok daha az gürültü üretmesi.

Otomatik kapatma ile enerji tüketimi azalıyor

Canon PIXMA E404, ev kullanıcıları için kompakt bir Hepsi Bir Arada yazıcı. Bu çok fonksiyonlu yazıcı; baskı, fotokopi ve tarama fonksiyonlarını sunuyor. 4800 dpi çözünürlüğe kadar üstün kalitede baskı ve FINE kartuş teknolojisine sahip model, uygun fiyatlı mürekkeplerle sayfa başına az maliyet oluşturarak daha fazla baskı almanızı sağlıyor.

Canon PIXMA E404 ile baskıya başladığınızda Otomatik Açma özelliği yazıcınızın açılmasını sağlarken, Otomatik Kapatma özelliği ise yazıcınız kullanılmadığında kapatılmasını sağlıyor. Bu şekilde kullanıcının yararına olacak şekilde enerji tasarrufu gerçekleşiyor.

Okuyucu Yorumları