CES 2013'ün 54 yıldızı!

CES 2013'te tanıtılan yüzlerce ürün arasından, yıldız olmaya aday 54 tanesini seçtik...

CES 2013'ün 54 yıldızı!

Consumer Elecktronics Show (CES, Tüketici Elektroniği Fuarı) 2013, Amerika'nın Las Vegas kentinde düzenleniyor. Çölün ortasındaki bu ışıltılı kentte bir hafta boyunca her şey televizyonlar, tabletler, ultrabook'lar, cep telefonları ve diğer teknoloji ürünlerinin etrafında dönecek. Sizlere fuara dair en sıcak gelişmeleri sunuyoruz.

2013'de en çok hangi tabletleri, ultrabookları ya da akıllı telefonları kullanacağız? Alacağımız ilk Ultra HD televizyon hangi model olacak? Doğum gününüzde hangi dijital kamera hediye edilecek? Bu soruların cevapları şu günlerde Las Vegas'daki fuar alanında üreticilerinin özel bölümlerinde meraklılarına sergileniyor. Fuara katılan üreticiler 2013 yılına damga vuracak teknoloji ürünlerini tanıtıyorlar. Ama tüm bu ürünlerden haberdar olmak için Nevada çölüne gitmeniz gerekmiyor. Sizlere fuarın en göze çarpan dört ürününü ilerleyen sayfalarda sunuyoruz.

Daha fazlasını isteyenler için, CES 2013'ün en iyi 54 ürününü listelediğimiz galerimiz sizleri bekliyor...

Sony Xperia Z: Full-HD ve LTE

Sony Xperia Z: Full-HD ve LTE

Sony, Xperia Z'yle, üst seviye akıllı telefon kategorisinde saldırıya geçiyor. Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan 5 inçlik ekrana sahip telefonda Bravia Engine 2 ve LTE desteği bulunuyor. Telefonun 1.5 GHz hızındaki Snapdragon S4 Pro işlemcisi, Android uygulamalarının ihtiyaç duyduğu işlem gücünü sağlıyor. 16 GB boyutlarındaki dâhili hafıza istenirse microSD aracılığıyla 64 GB'a kadar arttırılabiliyor. 13 megapiksel kamerayla Full HD çözünürlükte video kaydı yapmak mümkün. 2013'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen telefonun fiyatı 650 avro olacak.

Samsung LED F8000: 75 inç, Dört Çekirdekli İşlemci

Samsung LED F8000: 75 inç, Dört Çekirdekli İşlemci

Samsung'un yeni teknoloji harikasının adı F8000. 46 ila 75 inç arası boyutlarda piyasaya sürülecek olan televizyon, dört çekirdekli bir işlemciye sahip ilk akıllı televizyon olacak. Yeni işlemcinin sağlayacağı hız artışı sayesinde filmler, uygulamalar, hizmetler ve televizyon programları arasında çok daha hızlı geçiş yapılabilecek. Ayrıca televizyonlar, Samsung'un Micro Dimming Ultimate teknolojisi sayesinde daha iyi karşıtlık oranı, daha yoğun siyahlar ve daha yüksek parlaklık oranlarına erişebilecek. Televizyonun fiyatının ne olacağı ve hangi ülkelerde piyasaya çıkacağı konularında henüz Samsung resmi bir açıklama yapmadı.

Samsung Series 7 Ultra: Oyun İçin Ultrabook

Samsung Series 7 Ultra: Oyun İçin Ultrabook

Series 7 serisi ultrabooklar, özellikle oyun severler düşünülerek tasarlanmış. Intel Core i5 ve i7 işlemciye, 10 GB RAM'e ve AMD Radeon HD 8570M grafik kartına sahip olan bilgisayarın kasası sadece 19 mm kalınlıkta. İsteyen kullanıcılar 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunan 13.3 inç boyutlarındaki ekranın dokunmatik bir sürümünü tercih edebilecek. Bilgisayarın Windows 8 işletim sistemi 256 GB kapasiteli bir SSD diske yüklü olacak. Samsung'un LTE bağlantısı sunan bir model üzerinde çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Bilgisayarın piyasaya çıkış fiyatı ve tarihi konularında henüz Samsung'dan bir açıklama gelmedi.

Daha fazlasını isteyenler için, CES 2013'ün en iyi 54 ürününü listelediğimiz galerimiz sizleri bekliyor...

Okuyucu Yorumları