CES 2017'den Garip Ama Bir O Kadar Müthiş 10 Ürün!

CES 2017'de ortaya çıkan, garip de olsa ilginizi çekmeyi başaracak, çok acayip 10 ürün...

CES'in en acayip 10 ürünü!

Her Ocak ayında düzenlenen CES, birçok kullanıcıyı, firmayı ve ürünü üzerine çeken, yılın en büyük teknoloji fuarlarından. CES 2017'nin en iyi ürünlerini sizlerle paylaşmıştık, ancak Las Vegas'taki etkinlik, elbette sadece en iyilerden ibaret değildi. Bu yazımızda ise CES 2017'de ortaya çıkan, birbirinden ilginç ve müthiş 10 cihazı sıraladık.

Cerevo VR ayakkabılar

Cerevo VR ayakkabılar

Cerevo VR, Taclim VR ayakkabılarıyla ayak hareketlerinizi de sanal gerçekliğe sahil etmek istiyor. Cerevo, üst seviye VR başlıkları yerine ilk aşamada Google'ın DayDream başlığını destekliyor. Bunun nedeni, ayakkabılar 2017'nin ilerleyen aylarında çıktığında fiyatının yeterince pahalı olacak olması (1.000 dolar).

Hypersuit

Hypersuit

Hypersuit, sanal gerçeklik dünyalarında size gerçekten uçuyor hissi sağlamayı amaçlıyor. Bunu yaparken gerçekte yatıyor ve kolunuzla hareketlerinizi kontrol ediyorsunuz.

Panasonic'in yardımcı projektörü

Panasonic'in yardımcı projektörü

Panasonic'in yumurta şekilli bu masaüstü robotu, masanızda dolaşabiliyor, sizinle sohbet edebiliyor ve duvarınıza video içeriği yansıtabiliyor.

PowerVision PowerEgg

PowerVision PowerEgg

Yumurta şekilli cihazlara bu seneki CES'te şaşırtıcı biçimde çok rastladık. Powervision tarafından üretilen PowerVision ise tek elinizle yapacağınız hareketlerle kontrol edebildiğiniz dört pervaneli bir drone. Şimdilik en büyük dezavantajı, çıkış fiyatının 1.000 sterlin olması görünüyor.

Kerastase Hair Coach

Kerastase Hair Coach

Withings ve L'Oreal ortaklığıyla üretilen Withings and L'Oreal, saçınızın durumunu ve onu tarama şeklinizi değerlendiriyor ve mobil uygulaması yoluyla size geri bildirim sağlıyor.

Spartan akıllı külot

Spartan akıllı külot

Bu külotun bilinen tek akıllı yanı, erkeklerin spermlerinin radyasyondan hasar gördüğüne dair iddiaları ciddiye alarak, bir "elektromanyetik kalkan" ile sahibini koruması.

Daha akıllı FridgeCam

Daha akıllı FridgeCam

Bir akıllı buzdolabına dökecek kadar bol paranız yoksa, Smarter'ın 150 dolarlık bu buzdolabı kamerasını satın almayı düşünebilirsiniz. FridgeCam, buzdolabınızın içinde yaşıyor ve kapıyı her kapattığınızda içeridekilerin fotoğrafını çekip, telefonunuza yolluyor. Bu sayede örneğin meyvelerin bitmek üzere olduğunu görebiliyorsunuz.

Fisher-Price akıllı bisiklet

Fisher-Price akıllı bisiklet

Fisher Price'ın çocuklara yönelik bu hareketsiz bisikleti, küçük bir spor salonu bisikleti gibi çalışıyor ancak aslında içerisinde etkileşimli bir oyun denetimi var. Bir tableti bisiklete bağlayıp, Fisher-Price'ın eğitim amaçlı oyunlarını çalıştırdığınızda çocuğunuz, pedalı farklı hızlarda çevirerek oyunu kontrol edebiliyor.

Griffin Technology tost makinesi

Griffin Technology tost makinesi

Griffin Technology'nin Bluetooth destekli tost makinesi, yardımcı mobil uygulaması yoluyla sıcaklığı ve kızartma seviyesini kontrol etmenize izin veriyor. Farklı kullanıcıların tercihlerini hatırlayan cihaz, önümüzdeki sene 100 dolara satışa sunulacak.

Vinci kulaklıklar

Vinci kulaklıklar

Vinci'nin kulaklıkları, üzerinde dinlediğiniz şarkının detaylarını gösteren bir dokunmatik ekrana sahip. Dolayısıyla Vinci kulaklıkları kullandığınızda, artık sizi kimse "hangi şarkıyı dinliyorsun" diye rahatsız etmeyecek.

Okuyucu Yorumları