Çift Kameralı Galaxy S8 Plus'tan Görüntü Sızdı!

Samsung'un Galaxy S8 için tek kameraya karar vermeden önce çift kamera üzerinde çalıştığını doğrulayan yeni fotoğraflar sızdı!

Çift Kameralı Galaxy S8 Plus yine sızdı!

Galaxy S8 ve S8 Plus tanıtılana kadar sayısız dedikoduyla, sızıntıyla karşılaştık. İlginç olan, telefonlar tanıtıldığında bu dedikodulardan bazılarının tamamen gerçekten uzak kalmış olmasıydı. Çift arka kamera gibi.

Daha önce de internette görünen çift kameralı bir Galaxy S8+'ın yeni görüntüleri, internette ortaya çıktı. Yukarıdaki fotoğrafta gördüklerimiz elbette sahte de olabilir, ancak böyle bir cihazın geliştirme süreci içerisinde Samsung tarafından denendiğini zaten duymuştuk. Telefonun arkasında dikkat çeken bir başka detay, bu yüzün parmak izi sensörünü barındırmaması.

Çift Kameralı Galaxy S8 Plus'tan Görüntü Sızdı!

Bu fotoğrafla beraber gelen ikinci fotoğrafta cihazın Infinity Display ekranını görüyoruz. Parmak izi sensörü buradada bulunmuyor, yani cihazda bir parmak izi sensörüne yer verilmemiş.

Sızıntının gerçek bir cihazı yansıtıp yansıtmadığını bilmiyoruz ama Samsung'un tek kamerada karar kılmadan önce çift kamerayı bir süre ciddi biçimde düşündüğü anlaşılıyor.

Okuyucu Yorumları