Çip'li kartuşlar da artık doldurulabiliyor

Artık Çip'li kartuşlar da doluyor. DOLAN KARTUŞ yazıcı sahiplerinin yardımına hızır gibi yetişiyor!

Yeni kartuş almaya paydos

Zamanla, orijinal kartuşlar bütçenizi sarsmaya başlar. Muadil kartuşlar da her zaman verimli olmayabilir. Bu noktada DOLAN KARTUŞ tüm yazıcı sahiplerinin yardımına hızır gibi yetişiyor.

"Çipli kartuşlar da artık doldurulabiliyor!"
Yazıcılar, satın alırken uygun fiyatlarına rağmen kullanım sırasında oldukça maliyetli cihazlardır. Yoğun miktarda çıkış alıyorsanız kartuş maliyetleri bir süre sonra bütçenizi zorlamaya başlayabilir.

Bu durumda muadil kartuşlar bir seçenek gibi görünebilir. Ancak bazı yeni nesil yazıcılar bunları orijinal olmadıkları için kabul etmeyeceklerdir. Bitmiş kartuşlarınızı doldurtma ise orijinal kartuşların buna çok uygun olmaması nedeniyle çok kez tekrarlanabilir bir işlem değildir.

Üstelik yeniden doldurttuğunuz kartuşlarınızın üzerindeki çipler bunu algılamadığı için yazıcı sürücüleri sürekli karşınıza kartuşun bitmiş olduğunu söyleyen uyarı mesajı çıkaracak ve yazdırma işlemi gerçekleştirilemeyecektir.

Dolan Kartuş: En ekonomik çözüm

Bu tür sorunlar ile uğraşmak istemeyenler ise DOLAN KARTUŞ seçeneğini kullanabilirler. Bu sistemde sadece bir kereliğine yazıcınız için uygun şekilde üretilmiş özel boş kartuşu satın almanız yeterli oluyor.

Daha sonra 60ml, 120ml ya da 280ml'lik mürekkep şişelerinden alarak 28 kereye kadar dolum yapabiliyorsunuz. Bittikçe sadece mürekkep almanız gerekeceği için kullanım maliyetleri de kartuş başına 1 YTL'ye kadar inebiliyor.

Kartuşlar üzerinde yer alan özel çipler, her mürekkep doldurulmasında kendini sıfırlıyor ve yazıcıya yeni kartuş takıldığını bildiriyor. Bu şekilde herhangi bir renk bitse bile yazıcının yazdırmayı durdurma probleminin önüne geçilmiş oluyor.

Bir kere alın ömür boyu kullanın

5-6 defa dolum yapabileceğiniz 60ml mürekkep şişesi 10 TL, 10-12 dolumluk 120ml'lik şişe 15TL, 25-28 dolumluk 280ml'lik ise 25 TL'den satılıyor. Her renk için Dolan Kartuş bedeli KDV dahil 12,50 TL. Ancak kartuş maliyetinin tek seferlik olduğunu da unutmamak gerekli. Uzun ömürlü olan DOLAN KARTUŞ yazıcınız çalıştığı sürece size sorunsuz bir şekilde hizmet veriyor.

Türkiye'ye ETAYTON Dış Ticaret tarafından getirilen DOLAN KARTUŞ'lar, ETACOLOR fotoğraf mürekkepleri ve DECLITE fotoğraf kağıtlarıyla birlikte kullanıldığında, düşük maliyetli fotoğraflar için alternatif bir çözüm olma yolunda hızla ilerliyor. DOLAN KARTUŞ ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için www.DolanKartus.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETAYTON Dış Ticaret firması, yazıcılarını değiştirmek isteyen ya da yazıcısına uygun DOLAN KARTUŞ bulamayan kullanıcıları için, "KARTUŞ ALANA YAZICI 19,99TL " kampanyası başlattı. Bu kampanyada, DOLAN KARTUŞ seti alan kullanıcılar, çok fonksiyonlu (Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi) EPSON STYLUS SX105 yazıcıya 19,99 TL.'ye sahip oluyor.

"KARTUŞ ALANA YAZICI 19,99TL" kampanyası için www.DolanKartus.com/Kampanya.html adresini inceleyebilirsiniz.

BİLGİ
DOLAN KARTUŞ ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için www.DolanKartus.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etayton Dış Tic.
Tel: (0212) 217 91 94 / 95
Faks: (0212) 217 91 96
e-posta: [email protected]

Adım Adım Kendi Kartuşunuzu Kendiniz Doldurun

DOLAN KARTUŞ setleri ile evde kendi kartuşunuzu kendiniz doldurabilirsiniz. Bu şekilde firmalara doldurma işlemi ücreti ödemeyeceğiniz gibi dışarda zaman kaybetmeden işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Adım Adım Kendi Kartuşunuzu Kendiniz Doldurun

Adım Adım Kendi Kartuşunuzu Kendiniz Doldurun

Adım Adım Kendi Kartuşunuzu Kendiniz Doldurun