CNN TÜRK son dakika haberleriyle fark yarattı

"İlk bilen siz olun!" parolasıyla son dakika haberlerini en hızlı şekilde aktarmayı amaç edinen cnnturk.com'un bu alandaki yükselişi devam ediyor.

Haberlerde CNN farkı

"İlk bilen siz olun!" parolasıyla son dakika haberlerini en hızlı şekilde aktarmayı amaç edinen cnnturk.com'un bu alandaki yükselişi devam ediyor. Haberi okuyucuya ulaştırabilmek adına teknolojinin bütün imkânlarını kullanan CNN TÜRK son dakika gelişmelerini her alana iletebilmek için sosyal medya, mobil uygulamalar, masaüstü bildirimleri ve diğer haber portallarının gücünden de faydalanıyor.

Güvenilirlik sertifikası var!

İnternet sitelerinin kullanıcılarına verdiği güvenilirliği belirleyen "HTTPS" sertifikasına sahip olan cnnturk.com Türkiye'nin güvenilir ve kullanıcı dostu siteleri arasında yer alıyor. Hızlandırılmış mobil sayfalar özelliğinin desteği ile mobil internet kullanıcılarının haber içeriklerine daha hızlı erişmesini sağlayan cnnturk.com 100 bini aşkın kişi tarafından indirilen uygulaması ile kullanıcılarının son dakika haberlerinden anlık olarak haberdar olmasını sağlıyor.

Sosyal medya gücü 7 milyonu aşıyor

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları olan Facebook, Twitter ve Instagram'da 7 milyonu aşkın takipçi sayısına sahip olan CNN TÜRK bu alanda aldığı etkileşimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Rakiplerinin aksine sosyal medyanın her alanında olan CNN TÜRK ayrıca Scope ve Youtube'da da kullanıcılarına haber içeriklerini ulaştırmayı sürdürüyor. Facebook üzerinden açılan canlı yayınlarda özel konu ve konukları işleyen cnnturk.com ekibi buradaki etkileşim sayısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

cnnturk.com ekonomi, spor, magazin, yaşam, teknoloji ve gündem haberlerini son dakika gelişmeleri ile birlikte okuyucu kitlesine ulaştırmayı sürdürürken özgün içerikleri ile de gündem oluşturuyor. Öte yandan Reuters Enstitüsü'nün Dijital Haberler Raporu'na göre, Türkiye'deki internet kullanıcılarının yüzde 31'i haber kaynağı olarak cnnturk.com'u tercih ediyor.