Cooler Master yeni ControlPad'ini Duyuruyor

Cooler Master, dünyanın ilk analog ControlPad'ini duyuruyor.

Cooler Master'dan yeni  ControlPad!

Cooler Master, oyuncular, içerik yaratıcıları, müzisyenler ve daha fazlası için tasarlanmış analog Aimpad teknolojisine sahip dünyanın ilk PC tuş takımı olan ControlPad'i duyuruyor.

ControlPad, Cherry MX Red veya Gateron Red anahtar tiplerinde bulunan 24 mekanik anahtarı barındırır. Kullanımı kolay bir yazılımla tam olarak programlanabilir, üstün konfor için çıkarılabilir bir bilek desteği, iki hassas kaydırma tekerleği, tamamen RGB arkadan aydınlatmalı ve şık bir fırçalanmış alüminyumla donatıldı. ControlPad, dijital girişlerde analog kontrole olanak tanıyan, havacılık joystickleri, direksiyon simidi ve oyun kontrolörleri gibi cihazlarda en yaygın olarak bulunan hassas kontrolleri sağlayan sağlayan Aimpad teknolojisiyle donatılmıştır.

Oyuncular için ControlPad

Dijital girişlerde analog kontrolün etkinleştirilmesi, Aimpad, kullanıcıların hızı kontrol etmesine, eğilmesine, sürünmesini ve yuvarlanmasını sağlar. Sürüş oyunları sırasında Aimpad, basit bir şekilde tuşa basma mesafesini değiştirerek yumuşak bir dönüş yaparak yumuşak eğimlere dönüşür.

Yaratıcı Profesyoneller için ControPad

ControlPad, üretim ve düzenleme uygulamalarını daha sezgisel ve kullanışlı hale getirmek için kullanılabilir. ControlPad üzerindeki basınca duyarlı girişlerle, fırça darbeleri sırasında ön ayarları uygulayın, araçları değiştirin, fırçanın opaklığını, kalınlığını veya boyutunu ayarlayın.

Cooler Master, birçok önemli video oyunu, tüketici ve profesyonel kullanım için popüler uygulamalar için hazır makro ayarlarını ve kontrol biçimlerini ayarladı. Buna, PhotoShop, Illustrator, Premiere Pro, Final Cut ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm Adobe Suite için eylemler, kısayol tuşları ve kısayollar dahildir. Ek olarak, Cooler Master, söz konusu ön ayarları eşleştirmek için özel klavye tuş setleri sunacak.

ColtrolPad, KickStarter üzerinden bulunabiliyor.

Okuyucu Yorumları