Cooler Master'dan Göz Alıcı Mekanik Klavye!

Cooler Master, kendi işlemcisine sahip harika bir mekanik klavye ve fazlasını Computex 2017'de tanıttı!

Cooler Master'dan klavye ve fazlası!

Cooler Master, fazlasıyla alımlı görünen yeni mekanik klavyesini Computex 2017'de tanıttı. Firma bir fare, bir oyun başlığı ve oyun kasalarını da fuarda ortaya çıkardı.

Yeni amiral gemisi MasterKeys MK750 (yukarıda) klavyenin en önemli özelliği, 50 milyon tuş basışını destekleyen Cherry MX anahtarını kullanması. RGB arka aydınlatmaya sahip klavyenin ön ve arkasında RGB lightbar'lar bulunuyor. Bileklik bölümü manyetik olarak ayrılabilen klavyenin kablosu da çıkıyor.

MK750, kendi 32-bit ARM Cortex M3 işlemcisine ve 512KB RAM'e sahip. Klavye bu sayede RGB aydınlatmayı dilediği zaman değiştirebiliyor ve PC'nize ek bir yazılım yüklemenize gerek kalmadan makro kaydedebiliyor.

Cooler Master'dan Göz Alıcı Mekanik Klavye!

Bir klavye ve fare seti olan MasterSet MS120 ise uygun fiyatıyla öne çıkacak. Film tabanlı klavyelerle mekanik klavyelerin bir karışımı olan klavye, tuşlara bastığınızda "klikimsi" bir his veriyor.

Cooler Master'dan Göz Alıcı Mekanik Klavye!

Cooler Master, etkinlikte bir çift fare de tanıttı: MasterMouse MM520 ve MM530. MM520, Spawn oyun faresinin devamı ve FPS oyunları için tasarlanmış. MM530 ise Storm Mizar'ın devamı ve yedi düğme, ergonomik tasarım, DPI ayarı gibi özelliklerle geliyor.

Tüm bunlarla yetinmeyen Cooler Master, yeni MasterPulse MH320 kulaklığını ve yeni kasalarını da etkinlikte da ortaya çıkardı.

Okuyucu Yorumları