CorelDRAW Graphics Suite X6 duyuruldu!

Yaratıcılığı ve tasarımı güçlendiren yeni grafik paketi, İstanbul'daki bu etkinlikte duyuruldu!

Daha güçlü, daha yaratıcı!

Corel Türkiye Distribütörü Eti Bilgisayar, tanınmış grafik paketinin yeni sürümü CorelDRAW Graphics Suite X6'yı, 17 Nisan 2012 tarihinde Divan İstanbul City Hotel'de düzenlediği lansman ile duyurdu.

Carla Del Mar (Corel Bölge Satış Müdürü), Corel'in ve stratejileri ile ilgili sunumunda Corel'e katılan Roxio ailesi ile çok daha yaygın bir kullanıcı kitlesine erişebildiklerini, gelişen ürün portföyü ile kurumsal ve grafik segmentinin önemli oyuncularından olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ahmet Yanıkoğlu (Eti Bilgisayar Genel Müdürü), 22 senedir sektörde akla gelen yazılım merkezlerinden biri olarak hizmet verdiklerini, kurumsal çalışanların ve yaratıcı profesyonellerin üretkenliklerini artıran yazılımları katma değerli olarak Türkiye pazarına sunduklarını söyleyerek, kendileri ile çalışan çok sayıda iş ortağı ile 2011 yılında Corel ürünlerinin tarihi bir atılım kaydettiğini belirtti.
Hatice Cesur (Eti Bilgisayar Ürün Müdürü), CorelDRAW Graphics Suite X6 sürümünün sektörel kullanımlarına değindikten sonra yeniliklerini anlattı.

Grafik profesyonelleri için güçlü araçlar

Grafik profesyonelleri için güçlü araçlar

Tamamen yenilenmiş tipografi motoru, hızlı ve esnek yeni renk stilleri ve harmonisi, güçlü şekillendirme yetenekleri ile yeni paket, grafik profesyonellerine güçlü ve yaratıcı araçlar sunuyor.

Yenilikçi yaratıcılık odaklı bu sürümde, tasarım dünyasına, geliştirilmiş iş akışı ve performans, teknolojinin ve araçların en ileri sürümleri ile çalışma, ve tasarım projelerini güvenle yürütme olanakları sunuluyor.

CorelDRAW Graphics Suite X6 çok yönlülük ve güç veriyor

CorelDRAW Graphics Suite X6; sayfa tasarım ve vektörel illustrasyon programı olan CorelDRAW X6, profesyonel görüntü işleme yazılımı olan Corel PHOTO-PAINT X6, biteşlemleri düzenlenebilir vektörlere çevirme yazılımı Corel PowerTRACE X6, dijital varlıklarınızı bilgisayarınızda, ağınızda veya CD'de; fotoğrafları iStockPhoto and Fotolia'dan aramanızı sağlayan tam boyutlu bir tarayıcı olan Corel CONNECT X6, tek tuşla ekran görüntüsünü kaydetme yardımcı programı Corel CAPTURE X6 ve yeni web sitesi tasarlama ve oluşturma yazılımı Corel Website Creator X6 çözümlerini içeriyor.

Kullanıcılar aynı zamanda 10.000 yüksek kaliteli vektörel grafik ve görsel; 1000 yüksek çözünürlüklü yeni profesyonel fotoğraf; 1000 OpenType yazıtipi; 2000 araç şablonu; 350 profesyonel şablon; 800 çerçeve ve desene sahip olacaklar.

CorelDRAW Graphics Suite X6, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Brezilya-Portekizce ve Flemenkçe dillerinde satışa sunulmuştur. Türkçe sürümü ise 1 ay içerisinde kullanıcılara ulaşacak.

Güncelleme politikasında değişiklik

Corel, Nisan 2012 tarihinden itibaren CorelDRAW Graphics Suite X3 ve öncesi sürümlerden yükseltme olanağını kaldırıyor. Sadece CorelDRAW Graphics Suite X4 ve sonraki sürümlere sahip olanlar, yeni sürüme Upgrade fiyatına geçiş hakkına sahip olacak, diğerleri yeni sürümü tam paket fiyatından satın almak durumunda kalacaklar. Bununla birlikte geçiş süreci olarak 18 Haziran 2012 tarihine kadar tüm sürümlerden CorelDRAW Graphics Suite X6'ya yükseltme kabul edilmektedir. Kullanıcıların paketlerini şimdi güncelleyerek avantajlı yükseltme fiyatından yararlanabilecekleri belirtildi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları