Corsair, 2 Yeni PC Konseptini Tanıttı

Corsair, 2 yeni etkileyici masaüstü PC konseptini ve teknolojilerini Computex 2017'de tanıttı!

Corsair'den 2 müthiş PC konsepti!

Özellikle masaüstü PC kullanıcılarının ve oyuncuların yakından tanıdığı Corsair, Tayvan'da gerçekleşen Computex 2017'de yeni ürünlerini tanıttı. Yeni PC konseptlerini ziyaretçileri ile paylaşan Corsair, oldukça ilginç kasa tasarımlarına imza atmış. Bunlardan ilki Concept Curve olurken, bir diğeri ise Concept Slate adıyla karşımıza çıkıyor.

Concept Curve

Concept Curve, karbon fiberle güçlendirilmiş ve cam yüzeyle çevrelenmiş bir kasa. Corsair'in iddiasına göre oldukça sağlam ve dayanıklı olan Concept Curve, tasarımından da anlaşılabileceği gibi, Corsair'in Graphite 780T kasasını temel alıyor. Yeni konsept, özellikle ışıklı yapısıyla da spor otomobilleri andırıyor. Transparan gövde ile birlikte iç yüzeyini gösteren Concept Curve, işlemci ve üzerindeki sıvı soğutmasını da gözler önüne seriyor.

Concept Slate

Corsair'in Concept Slate sistemi ise, yenilikçi bir çözüm getiriyor. Bu kasa içinde çift su soğutma sistemi sunan Corsair, böylece sıcaklığı minimum ölçüye indirgeyebiliyor. Özellikle super-tower PC görünümüne sahip olmak isteyen kullanıcıların ilgi duyacağı sistem, kuşkusuz RGB aydınlatmalarıyla cazibesini arttırıyor.

RGB Hydro sıvı soğutma

Corsair, Computex 2017'de iki yeni PC kasası konseptinin yanı sıra RGB Hydro Serisi sıvı işlemci soğutucularını da sahneledi. Geliştirilmiş performans ve yine cazibeli bir görünümü bir arada sunan bu sistem, manyetik havalandırma fanları ve daha sessiz ve etkili pompalardan oluşan bir dizaynı gözetiyor. 360 derecelik RGB aydınlatma ile gelen bu yeni sistem, şirketin özel sıvı soğutma bloklarını, radyatörlerini ve bağlantı parçalarını barındırıyor. RGB Hydro teknolojisine hem Concept Curve hem de Concept Slate'te yer veren Corsair, böylece önümüzdeki dönemde yine oyuncuların ilgisini üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları