Daredevil'den Sonra 2 Büyük Şok Daha!

Netflix'ten gelen resmi açıklama, Daerdevil gibi sevilen dizilerin ardından iki şok daha yaşanmasına yol açtı!

Netflix'ten iki şok birden

Netflix'ten resmi açıklama geldi: Daredevil, Iron Fist ve Luke Cage serilerinden sonra Jessica Jones ve Punisher serileri de iptal edildi. Oysa ki Daredevil serisi, üç sezonu ile eleştirmenlerden tam not almış ve muazzam bir izleyici oranı yakalamıştı. Luke Cage'in ilk sezonu başarılı olsa da, Iron Fist iki sezonuyla da izleyicilerin beklentisini karşılayamamıştı.

Lakin gerek Punisher; gerekse Jessica Jones dünya çapında başarı elde etmeyi başardılar. Punisher'ın ikinci sezonu otoritelerden tam not aldı ve karlı bir yapım oldu. Aynı durum Jessica Jones için de geçerli ve üçüncü sezon ile taçlandırıldı.

Netflix'in başarılı TV dizilerini niye iptal ettiğini sorabilirsiniz. Aslında cevap sandığımızdan çok daha basit. Marvel Comics'in çoğunluk haklarını elde eden Disney, Disney Plus adında bir yayın platformu açmaya karar vermişti. Disney ve Netflix, ünlü kahramanların yayın hakları konusunda birbirine düştü ve ne yazık ki bir çözüm bulunamadı. Fillerin çarpışmasında, çimenler ezildi demek hiç ama hiç yanlış olmaz. Kısacası Iron Fist harici serilerin Disney Plus'a transfer olması bekleniyor. Eğer son anda bir terslik gerçekleşmezse, Marvel'ın popüler karakterleri ile, Disney Plus hizmetinde 2019 ve 2020 arasında buluşabileceğiz.

Ancak Netflix de boş durmuyor: Dev stüdyo, 15 Şubat'ta başarılı çizgi roman uyarlaması The Umbrella Academy'yi dizi tutkunları ile buluşturdu. Yapımın kadrosunda; Ellen Page, Tom Hopper ve David Castaneda gibi birbirinden popüler oyuncular bulunuyor.

Okuyucu Yorumları