Decathlon G-EYE Kameraları Aksiyona Hazır!

Decathlon'un 4K ve FULL HD aksiyon kamerasıyla spor maceralarınızı özgürce kaydedin.

İşte Decathlon G-EYE 900 ve 500

Teknolojik ürünleriyle sporseverlerin hayatını kolaylaştıran Decathlon'un, B'TWIN marka G-EYE 900 4K FULL HD dokunmatik ekranlı spor kamerasıyla artık aksiyon dolu spor maceralarınızı tekrar tekrar yaşayabileceksiniz. Hareket halindeyken fotoğraf ve video çekebilmeniz için tasarlanan Decathlon B'TWIN aksiyon kameralarıyla spor maceralarınızı özgürce kaydedebilirsiniz.

Spor yaparken aksiyon filmlerini aratmayacak şekilde kamera kaydı yapmak ya da fotoğraf çekmek isteyen tüm amatör veya profesyonel sporcuların kullanabileceği G-EYE 900, maceranızı filme çekerken size hareket özgürlüğü sağlıyor.

Saniyede 60 kareye kadar 4K ve FULL HD çekim yapan , 16 MP ve özel kılıfıyla 40m'ye kadar su sızdırmayan G-EYE 900 spor kamerası, görüntü sabitleyici özelliğe de sahip. Slowmotion fonksiyonu, durdurma (pause) özelliğiyle montajsız videolar çekmenizi şağlayan bu kamera, dokunmatik LCD ekranıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Oto-portre özelliğiyle kendinizi de çekebileceğiniz, 3 saate varan pil ömrüyle spor yaparken size özgürlük tanıyan G-EYE kameranın akıllı telefonla kontrol edilmesi için WIFI özelliği de bulunuyor. Video içinde fotoğraf, seri çekim ve timelapse özelliklerine de sahip olan G-EYE 900; her koşulda kaliteli videolar çekmeniz için otomatik LOW LIGHT özelliği sayesinde düşük ışıkta kaliteli videolar sunar.

Ayrıca, tek dokunuşla kameranızı yaptığınız spora uygun hale getirebilirsiniz; sporun yer değiştirme hızına göre ön ayarları bulunan bu kamera, yavaş sporlar ve dinamik sporlar modları ile pil ömrünü de koruyarak size kaliteli görüntüler sunar.

Decathlon G-EYE Kameraları Aksiyona Hazır!

B'TWIN G-EYE'ın 500 modeli ise kullanımı kolay, az yer kaplayan, hafif ve su sızdırmaz kılıfa sahip bir spor kamerası isteyenler için tasarlandı. Saniyede 30 fotoğraf çekebilen/1080P Full HD spor kamerası da pause özelliğiyle montajsız videolar çekmenizisağlar.Su sızdırmaz kılıfındaki sabitleme aksesuarı ile birlikte satılır.

İster bisiklete binerken, ister dalış yaparken, ister kayakta veya paten kayarken, pek çok spor dalında hareket halinde fotoğraf çekebilir ve kamera kaydı yapabilirsiniz! Kamerayı kaskınıza, özel sabitleme kayışıyla başınıza, ya da bisikletinize rahatlıkla takabilirsiniz.

Online alışveriş için: decathlon.com.tr

G-EYE 900 satış fiyatı: 649,99 TL / G-EYE 500 satış fiyatı: 299,99 TL

Okuyucu Yorumları