Dell ve Software AG, IoT Ortaklığını Genişletiyor

Dell Technologies ve Software AG IoT alanında iş ortaklıklarını genişletiyor.

IoT sınırlarını genişletiyorlar

Dell Technologies ile Software AG, Cumulocity IoT Edge platformunu Dell sunucu yelpazesiyle birlikte sunarak iş ortaklıklarını genişlettiklerini duyurdu. Bu paket, anında IoT'ye yönelik hızlı geliştirme ve basit yapılandırma konusunda ortak bir tak-çalıştır çözümü sağlıyor. Dell Technologies destekli Cumulocity IoT Edge; IoT donanımını, yazılımını ve hizmetlerini birleştirerek müşterilerin IoT projelerini anında bağlamasını, bu projeleri güçlendirmesini ve başlatmasını sağlayan yüksek performanslı ve endüstriye hazır bir paket. Müşteriler, yalnızca birkaç dakikada istedikleri sayıda farklı uç nokta cihazı ve sensörü bağlayabilirler. Entegre akış analizi, önceden yapılandırılmış akıllı kurallar ve alan veri yolu bağlantısı gibi özellikleri barındıran platform, karmaşık IoT çözümlerini hızla ve sorunsuzca oluşturmaya yardımcı oluyor.

Anlaşmayla ilgili konuşan Dell Technologies Global OEM ve IoT İş Ortaklıkları Başkanı Chris Wolff şunları söyledi: "Software AG'nin, müşterilerin dijital dönüşümü benimsemelerine ve IoT teknolojilerini kullanmalarına yardımcı olma konusundaki vizyonu ve bağlılığı gerçekten olağanüstü ve bizim vizyonumuzla da örtüşüyor. IoT Çözümleri İş Ortağı Programımızın parçası olarak onlarla iş birliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Piyasaya yeni sunduğumuz IoT Connected Paketleri, uç nokta bilişimi ve IoT dağıtımını basitleştirerek tüm dünyadaki müşterilerin, dijital ilerlemesini sürdüren bir dünyada hangi endüstride olursa olsun talepleri karşılayabilecek şekilde ölçeklendirilebilen açık bir altyapı oluşturmasını sağlama görevimizin bir parçasıdır. Cumulocity IoT Edge amaca yönelik oluşturulmuş, telekomünikasyon sınıfı güvenliğe sahip bir IoT platformudur ve dağıtılmış mimariyi temel alır. Böylece Software AG müşterileri, Endüstriyel Nesnelerin İnterneti'nin (IoT) değerini güvenle ve hızla fark edip rakiplerinin önüne geçebilirler."

Software AG CEO'su Sanjay Brahmawar, "Müşterilerimize endüstriyel IoT projelerinde 'hızla başlayıp güvenle bitirme' olanağı sunmak için Dell Technologies ile birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Müşterilerimiz IoT'ye kolay, yapılandırılmış ve performans testlerinden geçmiş bir erişim yöntemi istediklerini söylediler ve biz de onlara kulak verdik. Dell ile birlikte, müşterilerimizin geliştirmeye harcadığı zamanı azaltıp inovasyona ve fark yaratan dijital iş modelleri oluşturmaya odaklanmalarını sağlıyoruz" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Cumulocity IoT Edge ile Tanışın

Paket, Dell EMC'nin sensörlerden, üretim tesislerinden ve Software AG'nin Cumulocity IoT Edge platformundan veri aktararak ve bu verilerin güvenliğini sağlayarak kullanıcı dostu bir yazılım gereci oluşturan yenilikçi donanımlar sunuyor. Bir ağın uç noktasına yerleştiriliyor ve yerel IoT cihazlarına bağlanıyor. Cihaz, işlenecek verileri kurumsal uygulamalara veya buluta göndermeden önce hazırlıyor, filtreliyor ve birleştiriyor. Makine mühendisliği, üretim ve/veya lojistik gibi endüstrilere özgü, zamandan tasarruf sağlayan yazılım çözüm modülleri içeriyor.

Okuyucu Yorumları