Diablo 4 için beklenen çıkış tarihi, muazzam bir video ile nihayet açıklandı

İlk olarak 2019 yılında duyurulan Diablo 4’ün kesin çıkış tarihi nihayet belli oldu. Açıklama, muazzam bir video ile birlikte geldi.

Diablo 4 ne zaman çıkacak? Tarih kesinleşti!

Merakla beklenen Diablo 4 için en sonunda, The Game Awards 2022’de çıkış tarihi açıklandı. Halsey sahneye çıkarak serinin bugüne kadarki en kanlı oyunu gibi gözüken yeni üyesine serenat yaptı.

Diablo 4'ün 6 Haziran 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor, bu nedenle hayranların yeni nesil sürümünü oynamak için yaklaşık altı ay beklemesi gerekecek. Yeni oyun, seriyi 2020'lere taşırken, daha önce oynadığımız sürümlerinden çok daha muazzam bir görsellik sunuyor.

Yeni Diablo 4 dünya prömiyeri fragmanı üç dakikadan kısa sürüyor ve oyunda mevcut olan gruplar hakkında daha fazla bilgi veriyor. Kan, ateş ve savaşlar oyunun ana teması olmaya devam ediyor ve Blizzard'ın önceki oyununa çok benzer şekilde, etkileyici bir izleyiş keyfi sunuyor.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jkVXrKNPRUQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Diablo 4'ün orijinal tanıtım videosu 2019 yılında sunulduğundan beri hayranlar çok uzun bir süredir oyunu oynamak için bekliyordu. Açıklama ile tanıtım arasında dört yıllık bir bekleyiş geçti. Serinin eski ve deneyimli oyuncuları ise, en son ana seri sürümünden bu yana on yıldan uzun bir süre bekledi. Arada geçen sürede sunulan Diablo Immortal ise kimsenin beklentilerini ve isteklerini tam olarak karşılamadı.

Şu ana kadar gördüğümüz her şey etkileyici gözüküyor ve umarız Diablo 4 bütün bu bekleyişe değecektir. Önümüzdeki aylarda oynanış videoları yayınlandığında bu konuda çok daha detaylı bir fikrimiz olacak.