Diesel, İlk Android Wear Saatlerini Tanıttı...

Diesel, IFA 2017'de tanıttığı yeni akıllı saatleri ile kendi açısından bir ilke imzasını attı!

Bu saatler, Diesel için bir ilk!

Diesel, bu yıl IFA'da sadece bir değil, beş yeni akıllı saat tanıtarak Android Wear piyasasındaki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koydu. İlk olarak bu yılın Mart ayında duyurulan saatler, Diesel On Full Guard isim çatısı altında toplanıyor. Her ne kadar bu saatler Diesel'in ilk akıllı saatleri olmasa da, ilk Android Wear cihazları olmaları açısından önem taşıyorlar. Saatler pek çok farklı stilde sunulmakta ancak her biri 48mm kasaya, dokunmatik ekrana ve Qualcomm'un Snapdragon Wear 2100 işlemcisi ile Android Wear 2.0 sürümüne sahip.

Android Wear 2.0 sürümünü kullandıkları için bu saatler Bluetooth bağlantısı, bildirimler, ayarlanabilir saat yüzleri gibi özelliklerin yanı sıra Google Asisstant yeteneğine ve yaklaşık bir günlük pil ömrüne sahip.

Ayrıca Diesel, bu saatler ile T-ON-I (Time, Organizing, Notification, Intelligence – Zaman, Düzenlemek, Bildirim, Zeka) adlı kendi uygulamasını da sunuyor. Diesel'in söylediğine göre bu uygulama, önemli bildirimleri "belirgin bir Diesel yoluyla" sunarak kullanıcılara yardımcı olacak.

Saatlerden biri şu anda ABD'de sadece Macy's mağazalarında olmak üzere 325 dolar fiyatı ile erişilebilir durumda. Koleksiyonun geri kalanı da 25 Eylül tarihi itibariyle ABD'de 325 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

Avrupa'da ise saatlerin tamamı 14 Ekim tarihi itibariyle sunulmaya başlanacak.

Okuyucu Yorumları