Diğerlerinden çok farklı bir navigasyon

Navigon 8410; 5 inç dokunmatik ekranı, ince ekran çerçevesi ve özel cam yüzeyi ile dikkat çekiyor...

Diğerlerinden çok farklı...

Navigon'un tasarım ve teknolojik özellikler açısından en üst seviye ürünü Navigon 8410, kolay kullanımı ile de rahat bir navigasyon keyfi sunuyor. Tasarım konusundaki en önemli ve prestijli ödüllerden Red Dot Design Award'dan sade ve minimal yapısı ile tasarım ödülü alan Navigon 8410, aracınıza şıklığı ile ayrı bir hava katıyor

Navigon 8410, en hafif dokunuşu bile algılayan 5 inç dokunmatik ekranı, parlak paslanmaz çelik çerçevesi ve özel cam yüzeyi ile tasarım ve teknolojinin birleşimini sunuyor sesli ve görsel yönlendirmesi sayesinde sizi izlediğiniz yol boyunca yönlendiriyor, çıkışlara yaklaştığınızda sizi önceden uyarıyor. Eğer dönmeniz gereken yolu kaçırdıysanız da rotayı baştan çiziyor ve sizi yeni yolunuzda tekrar sesle bilgilendirmeye devam ediyor. Böylece size de yolu kaçırma endişesi yaşamadan sürüş keyfini yaşamak kalıyor.

3D Panorama Görünümü özelliği sayesinde Navigon 8410'da tüm yeryüzü şekillerini, dağ, tepe ve ovaları gerçeğe yakın olarak görebiliyorsunuz. İsterseniz üç boyutlu görünümü sadece bir dokunuşla iki boyuta da çevirebiliyorsunuz.

Özellikleri ve fiyatı

Özellikleri ve fiyatı

Sadece bir navigasyon cihazından çok daha fazlası olan Navigon 8410'un geniş ve parlak ekranını boş vakitlerinizde eğlenmek için de kullanabiliyorsunuz. DVB – T modülü sayesinde Navigon 8410'da televizyon ve video izleyebilmek bile mümkün. Video ve fotoğraf destekleyici özelliği ile de aynı zamanda cihazınızı medya oynatıcı olarak da kullanabiliyorsunuz. Cihazın bluetooth özelliği de size daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Cep telefonunuzun bluetooth fonksiyonu ile navigasyon cihazınıza bağlayarak telefon konuşmalarınızı ve aramalarınızı cihaz üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz. Telefonunuzun özelliğine göre de telefon rehberini ve son aranan numaraları cihazınızın içersine aktarabiliyorsunuz.

Serbest görüşme modülü sayesinde de Bluetooth bağlantısı olan telefon ve kulaklıklara bağlayarak telefon görüşmelerinini Navigon 8410 üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

Navigon FreshMaps özelliği sayesinde her üç ayda bir çıkan harita güncellemelerini 24 ay boyunca ücretsiz olarak da indirebilecek ve cihazınızda her zaman güncel haritalara sahip olmak mümkün. Ürünün fiyatı ise 1199 TL olarak açıklandı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları