Dokunmatik arayüzlü masaüstü telefon!

Ceplerdeki ve tabletlerdeki çoklu dokunmatik özelliği, artık masaüstü telefonlarda da var!

Dokunmatik masaüstü telefon!

Polycom, yüz yüze işbirliğine olanak tanıyan yeni opsiyonel video kamerası Polycom VVX Camera'nın yanı sıra akıllı telefon ve tabletlerin pratik tıklama ve kaydırma özelliğini taşıyan yeni nesil video özellikli masaüstü telefonu Polycom VVX 600'ü tanıttı.

Yeni Polycom VVX 600 çözümleri, kablosuz olarak UC&C uygulamalarına ve Bluetooth kulaklıklara entegre olabiliyor. Ayrıca kullanıcılar diledikleri takdirde Polycom VVX 600 ve Polycom VVX 500 masaüstü telefonlar ile uyumlu, yeni Polycom VVX Camera ile video konferans görüşmesi yapabiliyor.

Polycom VVX çözümündeki bazı yenilikler:

Büyük multi-touch ekran: Dokunmatik ekran arayüzüne sahip Polycom VVX 600, diğer video özellikli masaüstü telefonlardan %23 daha büyük olan 4.3'' LCD ekranı ile kullanım kolaylığı ve işlevsellik sunuyor.

Rehbere kolay ve hızlı erişim: Polycom VVX 600, kurumsal rehberlere, anlık mesajlaşmaya ve durum bilgisine erişimin yanı sıra hızlı aramalar için 16 hat görünümünü de destekliyor.

Dahili Bluetooth entegrasyonu: Polycom VVX 600 kullanıcıları aramalarını gerçekleştirirken, akıllı telefonlarda kullandıkları Bluetooth kulaklıkları kullanabiliyor.

BT yönetim ve destek gereksinimlerini de en aza indiren VVX 600; tamamen yenilenen kullanıcı arayüzü, sektördeki gerçeğe en yakın HD görüntü kalitesi ve sadece Polycom tarafından sunulan yenilikçi video, içerik paylaşma ve ses özelliklerinin de yer aldığı 20'den fazla kullanıcı yeniliği sunan Polycom UX özelliğine sahip. Polycom'un web tabanlı konfigürasyon aracı, kurumların VVX 600 çözümlerini hiç bir sürüm yükseltmeye gerek mevcut şebekelerinde uygulamaya geçirmelerine olanak sağlayarak, BT yöneticilerinin VVX 600'ün uygulamasını yönetmesini de kolaylaştırıyor.

Yeni VVX video özellikli masaüstü telefonu, uygun maliyetli, yüksek çözünürlüklü video işbirliği ortamlarına dönüştüren opsiyonel 720p HD Polycom VVX Camera'yı da içeriyor. Kamera, hiç bir yazılıma gerek kalmadan sadece telefonun üst kısmındaki entegre USB çıkışına yerleştirilerek bir kaç saniye içerisinde kolayca yüklenebiliyor.

Okuyucu Yorumları