Dört bir yanı saran eğlence deneyimi!

Philips'in 3 taraflı Ambilight özellikli bu TV'leri, çok yakında Türkiye'de satışa sunulacak!

Görüntü ekranın dışına taştı!

Philips Smart TV'leri dünyada ve Türkiye'de pazara sunan TP Vision, yeni PFL7008 PFL7108 serisi Philips Smart TV'lerle modern iç mekana uyum sağlayacak son teknoloji ürünü TV'ler arayan tüketicileri hedefliyor. Her iki seri de en modern görüntü kalitesi ve yerleşik 3 taraflı Ambilight özellikleri ile dikkat çekiyor. PFL7008 ve PFL7108 serisi TV'ler, 2013 yılının ikinci çeyreğinde Avrupa, Rusya ve Türkiye'de satışa sunulacak.

İki tasarım seçeneğiyle modern iç mekanlara iyi uyum

Yeni 7000 serisi, iki farklı tasarımdan oluşuyor. Philips PFL7008, ekranın altındaki gümüş renkli şerit ile siyah alüminyum çerçeve üzerine oturtulmuş çerçevesiz bir ön cam panelle birlikte gözlere de hitap ediyor. Philips PFL7108 ise, beyaz alt çizgisi, ayaklığı ve arka kapağı ile oldukça modern bir görünüm sergiliyor. Her iki tasarım da modern iç mekanlara iyi bir şekilde uyum sağlıyor. TV'lerin tasarımına, ekranın alt tarafında bir Skype kamera da eklenerek kullanıcı deneyimi zenginleştirilmiş.

Yüksek görüntü kalitesi

Philips PFL7008 ve PFL7108 TV'ler, hem 2D hem de 3D olarak görüntü kalitesi gereksinimlerini karşılıyor. 700 Hz Hareket Hızı ve Perfect 3D Natural Motion sayesinde TV'ler, capcanlı ve çok net hareketli görüntüler sunuyor. 3 taraflı Ambilight XL, görüntüleri ekranın ötesinde gözle görülür şekilde genişleterek izleme deneyimini yoğunlaştırıyor.

Smart TV hizmetlerine kolayca erişim

Philips'in kapsamlı Smart TV hizmetlerine, dahili klavyeli ve işaretleme özellikli uzaktan kumanda ile kolayca erişim ve kontrol sağlanabiliyor. Yerleşik sensörler, kullanıcının klasik imleç tabanlı giriş modunu kullanmayı mı yoksa uzaktan kumandanın arka tarafındaki klavye ile giriş yapmayı mı tercih ettiğini anlıyor.

Okuyucu Yorumları