Duracell, Şarj Derdini Tarihe Gömüyor!

Dünya pil devi Duracell'in piyasaya sürdüğü 3 yeni cihaz ile birlikte, artık şarj derdini unutabilirsiniz!

Duracell, şarj derdine dur diyor

Dünya alkalin pil kategorisi devi Duracell'in yeni powerbank'leri piyasaya sunuldu. Duracell Powerbank ürünleri mobil aygıtınızın gücünün tükenmesini önleyerek sizi yarı yolda kalmaktan kurtarıyor. Üstelik 5W şarj aletine göre göre iki kat daha hızlı şarj özelliği sayesinde telefonunuzla birlikte hareketliliğiniz kesilmeden devam ediyor.

İki Kat Hızlı Şarj

İki Kat Hızlı Şarj

Nerede olursanız olun prize bağlı kalmamanın keyfini sunan yeni Duracell Powerbank'ler, siz akıllı cihazlarınızla dünya ile iletişim kurarken özgürlüğünüzün koruyucusu olma iddiasını taşıyor. Anında kullanım için önceden şarj edilmiş olarak teslim edilen, OSX, Android sistemleri ve neredeyse diğer tüm USB'den güç alan aygıtlarla uyumlu Duracell Powerban modelleri, 3 farklı kapasite ile geliyor.

En küçük model 3.550mAh kapasiteye sahip ve klasik Duracell pil tasarımına benzer bir tasarım ile geliyor. Bahsi geçen kapasite, örneğin bir iPhone 7 telefonu 1,7 kez şarj etmeye yetiyor.

Orta model ise 6.700mAh kapasiteye sahip. Bu kapasite ise, iPhone 7 için 3 kez şarj anlamına geliyor.

En büyük modelin kapasitesi ise 10.050mAh. Bir iPhone 7 telefonu tam 5 kez veya bir iPad mini 4'ü 2 kez şarj edebilecek olan bu kapasite, pek çok kullanıcı için oldukça iyi sayılabilir. Daha da güzeli, büyük model üzerinde 2 adet güç çıkışı olması. Yani bu powerbank ile 2 farklı cihazı aynı anda şarj etmeniz mümkün.

Gelelim diğer özelliklere... Duracell Powerbank sizi, kendisini ve telefonunuzu güvende tutmak için 10 farklı güvenlik özelliği ile geliyor. Kısa devre, yüksek ve düşük voltaj korumaları en önemli özelliklerden biri. Duracell Powerbank, ayrıca üç yıllık garanti ile sunuluyor.

Duracell Powerbank ürünleri D&R mağazalarında ve seçili online satış kanallarında satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları