EISA, Fujifilm'i Çifte Ödülle Onurlandırdı

Avrupa Fotoğraflama ve Ses Derneği (EISA), Fujifilm'i çifte ödülle onurlandırdı.

Fujifilm'e çifte ödül!

Fotoğraf kalitesi ve tasarımı ile profesyoneller kadar amatörlerin de tercihi olan aynasız sistem fotoğraf makinesi Fujifilm X-T20, önemli bir ödül ile başarısını onurlandırdı. Avrupa Fotoğraflama ve Ses Derneği (EISA) tarafından "EISA Kompakt Sistem Fotoğraf Makinesi 2017-2018" ödülüne layık görülen X-T20'nin pek çok yeni özelliği, rakiplerinin arasından sıyrılmasında büyük rol oynadı. Siyah ve gümüş renklere sahip ergonomik gövdesiyle içinde 24,3 megapiksel X-Trans CMOS III sensör barındıran X-T20, FUJINON objektiflerle birlikte harika bir fotoğraf kalitesi sunuyor. Yeni X-Processor Pro işlemci, yüksek çözünürlüklü verileri hızlıca işlemek için gerekli olan performansı sağlıyor. Makinenin, mekanik ayar çarkları ve dokunmatik ekranı ise fotoğrafçının anı daha hızlı yakalamasına olanak tanıyor.

X-T20'nin dikkat çekici özellikler

Yeni 91 noktalı otofokus sisteminin beş farklı AF-C modu ile tamamlandığı makinenin diğer özellikleri şöyle;

  • 2,36 milyon pikselli elektronik vizör
  • 7,6 cm (3 inç) LCD dokunmatik ekran (1,04 milyon pikselli)
  • Film simülasyon modları (CLASSIC CHROME, ACROS, vs.)
  • Maksimum 51.200 ISO duyarlılığı
  • Wi-Fi fonksiyonu
  • Time-lapse çekimi
  • 4Kvideo çekimi(3.840 x 2160 Piksel)
  • Gelişmiş filtreler ile yaratıcı fotoğraflar

İKİNCİ ÖDÜL INSTAX SQUARE SQ10'UN

Yeni teknolojilerle anında fotoğraf veren makineleri çok daha fazla alanda kullanabilme imkanı sunan Fujifilm, kare formata özel yepyeni bir makine üretti. SQ10'un fotoğraf çekme fonksiyonlarının daha da geliştirildiği, serisinin en son modeli SQUARE SQ10, benzersiz bir kontrol seviyesi ve kullanım kolaylığı ile donatıldı. SQ10'nun mükemmel kontrol özellikleri ile birçok farklı sahne, derinlik kaybı olmaksızın kolayca fotoğraflanabiliyor. Fotoğraf tutkunlarının dikkatini çeken bu özellikleriyle Instax SQUARE SQ10, "2017-2018 Avrupa Anında Fotoğraf Veren Fotoğraf Makinesi Ödülü"nün sahibi oldu.

Dijital görüntü sensörü ve dijital görüntü işleme teknolojisi ile donatılmış ilk hibrit fotoğraf makinesi olan Instax SQUARE SQ10, görüntü kalitesinin yanında baskı öncesi görüntü düzenleme seçeneklerine sahip. SQ10, özel olarak tasarlanmış sezgisel arayüzü ile fotoğraflara yaratıcı ve sanatsal bir hava katılabilmesine imkan sağlıyor.

Instax SQUARE SQ10 hakkında bir değerlendirme yapan EISA Başkanı Paul Miller, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Instax SQUARE SQ10, kare (62x62mm) fotoğraflar çekip anında basmanıza olanak veren ilk hibrit makinedir. Görüntülerinizi parlaklaştırabilir, koyulaştırabilir, süsleyebilir ve on farklı yaratıcı filtre seçeneği ile basabilirsiniz. Parlak LCD vizörü sayesinde fotoğraflarınızı dahili belleğe veya bir micro SD karta kaydedip daha sonra arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşabileceğiniz şekilde kolayca düzenleyebilirsiniz."

Okuyucu Yorumları