Elektrik tesisatı üzerinden 500Mbps hız!

Kablolu internet erişiminden vazgeçemiyorsanız, TP-Link'in bu zahmetsiz ve hızlı çözümünü inceleyin!

Elektrik hattından 500Mbps!

TP-LINK standart, güvenli, kesintisiz yüksek hızda bağlantı isteyenler ve kablolu internet erişiminden vazgeçemeyenler için ev ya da ofisteki elektrik tesisatı üzerinden 500 mbps hızında internet bağlantısını her odaya taşıyabileceğiniz 'Powerline Adaptörü TL-PA511'i üretti.

Prize kolaylıkla takılan yeni şık adaptörler ile evde ya da işyerinde kablo döşemeden, mevcut elektrik hatlarını kullanarak, en uzak bölümde bile yüksek hızda internet erişimi sağlanıyor. TL-PA511'in 500 Mbps'lik bir bağlantı hızı ile çoklu HD video akışı, 3D film oynatma, online oyun oynama, gibi multimedya uygulamalarında kesintisiz yüksek hızda iletişim sağlanıyor.

TL-PA511, tümleşik QoS ve güçlü AES şifreleme ile IPTV set-top box, oyun konsolları, Ağ depolama cihazları, bilgisayarlar, Smart Tv ve diğer network aygıtlarının ağa güvenli bağlanmasına olanak tanıyor.

TL-PA 511'in bazı özellikleri

TL-PA 511'in bazı özellikleri

"TL-PA511 KIT" adıyla sunulan ürün, 2 adet TL-PA511 Adaptör içeriyor. Adaptörlerden birisi; internet bağlantısını sağlayan kaynak cihazına (Modem) veya buna bağlı olan bir ağ cihazına (Ap, Router,vb), diğeri de; bağlantıyı aktarmak istediğiniz odadaki prize takılıyor. Adaptörler takıldığı anda elektrik tesisatı üzerinden birbiri ile buluşuyor ve internet bağlantısı sağlayan kaynak cihazına bağlı adaptör üzerinden internet ağı kurulmuş oluyor. Bundan sonra yapılacak tek şey kullanmak istediğiniz cihazınızı interneti aktardığınız noktada prize takılı adaptöre kablo ile bağlamak ve merkezdeki internet erişimini yüksek hızda kullanmak. Aynı elektrik hattı üzerinden yedi ayrı noktaya bağlantı sağlayarak ağı genişletmek mümkün.

TL-PA 511'in bazı özellikleri

• Elektrik şebekesi üzerinden, 300 metreye mesafeye kadar 500Mbps'ye ulaşan yüksek hızda veri transferi
• Aynı elektrik hattı üzerinden yedi ayrı noktaya bağlantı sağlama
• 'Pair' düğmesiyle iki adaptörü kolayca bağlayan Tak ve Çalıştır özelliği
• Elektrik şebekesi iletişimlerini güvenli kılmak için Anahtar Yönetimi ile 128-bit AES Bağlantı Şifreleme
• Enerji Tasarrufu moduyla yüzde 85 daha az elektrik sarfiyatı
• Online oyun oynama ve HD video aktarımı ihtiyaçlarını karşılamak için yerleşik QoS özelliği ve 1 Gigabit Ethernet Port

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları