"En şık" harici diskler!

Kim demiş "harici diskler güzel görünmez" diye... 20 "çok şık" harici diski sizler için inceledik...

"En şık" harici diskler!

Notebook, TV veya cep telefonu alırken güzel bir tasarımı olmasına dikkat ediyor musunuz? Eğer öyleyse, neden 2,5 inçlik harici disklerde de böyle yapmayasınız? Elimizde sizler için test edip sıraya dizdiğimiz 20 adet şık hard disk var.

Şimdiye dek 2,5 inçlik hard diskleri "seksi" ve "şık" terimleri ile bir arada düşünememiş olanların bu 20 örneğe bakmaları gerek: Seagate, Toshiba, Western Digital ve diğerlerinin ürün serilerinde, bazıları gerçekten çok şık olan diskler bulunmakta. Seçilebilecek hard diskler, canlı bahar renklerinde, alışılmadık biçimlerde veya hafif magnezyum, yüksek parlaklıkta cilalanmış alüminyum veya paslanmaz çelikten zarif muhafaza malzemelerinden yapılmış olabiliyor.

Çok özel tasarımlı 20 modeli, tüm özellikleri ile birlikte galerimizde bulabilirsiniz. Böylelikle, sadece görünüşten ibaret olmadıklarından, içlerinde yüksek güç barındırdıkların emin olabilirsiniz. Tıklayın...

Freecom Mobile Drive Mg (56129)

Başka pek az üretici, 1.000 GB disk alanını Mobile Drive Mg modelinde Freecom'un yaptığı gibi bu denli güzel paketleyebilmiştir. Üretici, 12 mm kalınlığındaki muhafazada, alüminyum veya çelik yerine magnezyum kullanmış, böylelikle de sadece 150 gr gibi çok düşük bir ağırlık elde etmiş. 56129 modeli bir USB 3.0 girişine sahip ve testler sırasında ortalama 82 MB/s veri hızları sağlıyor. Apple severler için: Freecom Mobile Drive Mg'nin USB 3.0 ve Thunderbolt veya USB 3.0 ve Firewire800 içeren çoklu-port sürümleri de bulunmakta.

Verbatim GT SuperSpeed (53082)

Parlak kırmızı renkteki Verbatim GT SuperSpeed, plastik muhafazası üstündeki göz alıcı ralli şeritlerini kesinlikle hak ediyor. 154 gram ağırlığında ve 16 mm kalınlığa sahip 1.000 GB kapasiteli hard disk testteki en hızlı 2,5 inç harici hard disklerden. Bir USB 3.0 girişine bağlıyken ortalama 86,4 MB/s hızına ulaşmaktadır. Bu sınıfta, bu fiyat, benzer verim sağlayan ve üzerine bir de böyle göz alıcı bir tasarım sunan başka bir disk yok.

Okuyucu Yorumları