En Yeni Mesajlaşma Uygulaması: LAFF Aramızda

Türkiye'nin en yeni anlık mesajlaşma uygulaması LAFF'ın beta sürümü kullanıcıların beğenisine sunuldu.

En yeni mesajlaşma uygulaması

Tamamen yerli kaynaklar ile geliştirilen Türkiye'nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF'ın Beta sürümü, Android ve iOS mobil platformlarındaki uygulama marketlerinde yayınlanarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

En Yeni Mesajlaşma Uygulaması: LAFF Aramızda

Pek çok yeni ve heyecan verici özelliği bünyesinde barındıracak

Türk Telekom Dijital ve Siber Güvenlik Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Demir, Argela teknoloji ekibi tarafından geliştirilen Türkiye'nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF Beta'nın arayüz tasarımlarını, dünya trendleri ile kültürümüze özgü yerli öğeleri sentezleyerek oluşturduklarını belirtti. Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"LAFF Beta, Türk Telekom ve iştirakimiz Argela'da çalışan gençlerimizle, yani tamamen kendi iç kaynaklarımızı kullanarak 'görev gücü' mantığı ile gerçekleştirdiğimiz 6 aylık bir çalışmanın ürünü. Türk Telekom kullanıcılarının bir süredir aşina olduğu Wirofon mesajlaşma platformunun da mimarı olan ekibimizle birlikte, tüm dünya trendlerini inceleyerek hem küresel hem de kendi kültürümüze hitap edecek, tüm mobil platformlarda kullanılabilecek evrensel bir anlık iletişim uygulaması olarak LAFF'ı geliştirdik. LAFF Beta, Android platformundaki cihazlar için Google Play Store'da ve iOS kullanıcıları için de Apple App Store'daki yerini aldı. Şu anda beta sürümü ile kullanıcılarına 'merhaba' diyen Türkiye'nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF, çok yakında çıkacak tam sürümünde 'sosyal etkileşim' gibi diğer sohbet uygulamalarında olmayan pekçok yeni ve heyecan verici özelliği de bünyesinde barındıracak."

LAFF Beta Sürümünün Ana Özellikleri

  • ÜCRETSİZ ARAMA:Arkadaşlarınızı ve ailenizi, yurtdışında olsalar bile, ücretsiz arayın.
  • MESAJLAŞMA GRUPLARI:Arkadaşlarınızla veya ailenizle kolayca iletişim kurabilmeniz için 150 kişiye kadar katılımcı ile grup sohbetleri oluşturun.
  • FOTOĞRAF VE GIF'LER:Konuşmalarınızı fotoğraf ve GIF'ler ile zenginleştirin, LAFF'a eğlence katın!
  • KONUM VE KİŞİ KARTLARI:Nerede olduğunuzu ve kişi listenizi istediğiniz an paylaşın.
  • KOLAY ERİŞİM:Mesajlarınıza tüm cihazlarınızdan erişin, yedeklemeye vakit harcamayın!
  • GÜVENLİ İLETİŞİM:Kişiler ve gruplar arasındaki tüm konuşmaları uçtan uca şifreleyen LAFF ile güvenle sohbet edin.
  • KULLANIMI KOLAY ARAYÜZ:Birçok özelliği, sade ve kullanıcı dostu tasarım ile kullanın.
Okuyucu Yorumları