Epson'dan süper hızlı baskı!

İşte hızlı baskı: Epson, yeni kablosuz yazıcıları PX810FW ve PX710W'yu piyasaya sundu...

Epson'dan süper hızlı baskı!

Baskı teknolojileri ve dijital görüntüleme alanının dünya markası Epson, ev kullanıcılarını gereksiz kablolardan kurtaran cihaz serisine yenilerini ekledi. Yeni geliştirilen Epson Stylus Photo PX810FW ile Epson Stylus Photo PX710W, kullanıcılara evin her hangi bir yerinde, kabloya gerek duymaksızın, fotoğraflarını yüksek tanımlı basıp, fotokopi alma ve faks çekme imkanı tanıyor. Epson Stylus Photo PX710W'nin aynı zamanda CD/DVD yüzeyine doğrudan baskı özelliği de var.

Evinde yazıcı kullanmak isteyenlere yepyeni iki ürün: Epson Stylus Photo PX710W ve Epson Stylus Photo PX810FW. Epson uzmanlarının yeni geliştirdiği Epson Stylus Photo PX810FW ile Epson Stylus Photo PX710W yazıcıları, kablosuz olarak yüksek kaliteli her türlü çıktıyı alıp, faks gönderme imkanı sunuyor. Kablosuz hepsi bir arada yeni yazıcılardan Epson Stylus Photo PX810FW, 19,8 cm'lik dokunmatik paneli sayesinde, evin her hangi yerinden kablosuz yüksek tanımlı çıktı almayı veya faks gönderimini son derece kolaylaştırıyor. Üstelik 10x15 cm boyutundaki bir fotoğrafı, stüdyo kalitesinde yaklaşık 10 saniyede basabiliyor.

Aynı boyutta dokunmatik panele sahip Epson Stylus Photo PX710W ise zarif ve akıllı özellikleriyle göz dolduruyor. Örneğin, fotoğraf stüdyosundaki gibi baskı alma imkanı sunan yazıcı, uygun disklere direkt yazdırma işlemiyle CD/DVD'lere baskının yanı sıra, A4 dokümanından dakikada 40 sayfa basabiliyor.

Çift taraflı baskı imkanı!

Çift taraflı baskı imkanı!

Cihazın Otomatik Doküman Besleyici özelliği, çok sayfalı dokümanların fakslanması ve kopyalanmasını hızlı bir şekilde yapıyor. Sahip olduğu iki kağıt tepsisi sayesinde PX710W ve PX810FW, A4 ve fotoğraf kağıtlarının aynı anda saklanması için ideal bir çözüm sunmuş oluyor. Böylece, fotoğraf baskısı ve doküman yazdırma arasındaki geçişte kağıt değiştirmek için harcanan zamanı ortadan kaldırıyor.

Yeni ürünlerinin son derece ekonomik özellikle taşıdığına dikkat çeken Epson Türkiye Ofis Müdürü Sevil Kanat, "Otomatik dubleks birimi sayesinde kağıdın her iki tarafına da aynı anda yazdırmayı sağlayan PX810FW yazıcı farklılık oluşturuyor. Ayrıca her iki modelde de biten rengi değiştirmek gerektiğinde ayrı mürekkep kullanımı tasarruf ve avantaj sağlıyor" diyor.

Kullanıcının söz konusu yazıcılardan en iyi verimi alması için bazı önerileri olduğunu belirten Kanat bunları şöyle özetliyor: "Yüksek tanımlı stüdyo kalitesinde baskı alabilmeleri için tüketicilere Epson Claria Fotoğraf Mürekkebi ve mürekkep kartuşları ile A4 mürekkep püskürtmeli yazıcı kağıdından parlak fotoğraf kağıdına kadar çeşitli boyutlarda ürettiğimiz Epson kağıdını öneriyoruz."

Daha fazla bilgiye www.epson.com.tr sitesinden ulaşılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları