Epson'dan uygun kartuş kampanyası!

Epson, yazıcı kartuşlarında yaptığı bu indirim ile tatil fotoğraflarını yazdıranları sevindirecek

Epson'da kartuş kampanyası

Yaz aylarında kullanıcıların tatil fotoğraflarını diledikleri kadar basmaları için yeni kampanya başlatan Epson'ın yeni kartuş kampanyası, kod numarası T0711, T1281, T1291 olan kartuşlarda geçerli. Stoklarla sınırlı olan kampanya 1 Temmuz'da başlayıp 30 Eylül'de sona erecek.

EPSON'un Türkiye için özel olarak ürettiği ikili paketteki siyah kartuşları kapsayan kampanyalı ürünlere kullanıcılar Türkiye'nin her yerindeki saygın bilgisayar kuruluşlarından ulaşabilecekler. Kampanya dahilindeki EPSON kartuşları, piyasada yaygın olarak kullanılan pek çok EPSON yazıcısını destekliyor.

EPSON Türkiye Tüketim Ürünleri Satış Müdürü Oya Nalbantoğlu, düzenledikleri kampanya ile kullanıcıların sevdiklerine hediye edebilecekleri kalitede diledikleri kadar baskı almalarına destek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Önümüzdeki dönemde de farklı kampanyalar ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıracaklarını söyleyen Nalbantoğlu; EPSON olarak her zaman kullanıcı ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarını ifade etti.

Uzun ömrü ve iyi baskı kalitesi ile göz dolduran EPSON kartuşları ile tüm tatil fotoğraflarınızı diledeğiniz gibi basmak ve hediye etmek artık daha kolay ve ucuz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları