Epson Stylus Photo R285 fotoğraf yazıcı

Stylus Photo R285 Epson'ın 6 renk Claria™ Photographic mürekkep teknolojisine sahip.

Fotoğraf baskısı

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Hız ve yüksek kaliteyi bir arada sunuyor. Epson, 6 renkli fotoğraf yazıcısı A4 Epson Stylus Photo R285'i fotoğraf tutkunları için özel tasarladı. Epson Claria Photographic mürekkebe sahip yazıcı, yeni ve üstün teknolojisiyle profesyonellerin tercihi olacak. Yüksek kaliteli fotoğrafları 27 saniyede, taslakları 12 saniyede ve A4 boyutundaki dökümanları 37 ppm gibi bir sürede basan R285, CD ve DVD kullanımına uygun olup kullanıcılarına dijital albüm olanağı sunuyor. 9.99 Euro kartuş fiyatıyla uygun fiyat avantajı sunan Stylus Photo R285 kullanıcılarına bu anlamda da kolaylık sağlayacak.

Epson Claria Photographic mürekkep ile fotoğraflar daha kaliteli bir görünüme sahip olurken labaratuvar baskılarına göre uzun ömürlü olacak. Epson Claria Mürekkep teknolojisiyle basılmış fotoğraflar labaratuvarda işlem görenlerden cok daha kaliteli görünüp, daha uzun süre saklanabiliyor. Epson Stylus Pro ile basılan fotoğrafları çercevede 98 , albümde ise 200 yıl saklanabiliyor.

Hayatın Gerçek Renklerine Ulaşın
Epson Stylus Photo R285, yüksek çözünürlük, 6 renk ve dye-based mürekkep teknolojisi ile son model dijital SLR veya mega-pixel kameralarınız için her zaman ilk tercihiniz olacak. R285'in geniş renk aralığı sayesinde hayatın gerçek renklerine ulaşacaksınız.

Üstün Teknoloji
Epson'ın profesyonel fotoğraf yazıcılarında olduğu gibi, Stylus Photo R285'te bulunan Micro Piezo™ yazıcı başlığı, teknolojisiyle sınıfının lideri. Yüksek hızla çalışan yazıcı başlığı mekanizması sayesinde yüksek hızda püskürtülen mürekkep tanecikleri, baskı hızının da artmasını sağlıyor.

Advanced Variable-sized Droplet-Technology (Advanced VSDT) özelliğine ve 5 farklı mürekkep taneciği boyutuna sahip R285 model yazıcılar, gereken bölgelerde 1,5pl'lik mürekkep taneciğini kullanabilirken, büyük tanecikleri ise geniş renk blokları arzu edildiğinde kullanabiliyor. Epson Micro Piezo™ yazıcı başlığı ile uyum içerisinde çalışan Advanced VSDT teknolojisi yüksek kalitedeki fotoğraflara sahip olmanızı sağlayacak.

Epson PhotoEnhance teknolojisi sayesinde skin tones, landscapes ve skylines modunda otomatik olarak kullanabilecek, renk ve kontrast ayarlarını yapabileceksiniz. Gece çekimi modundaki görüntülere parlaklık verme özelliğine sahip R285, gölgeli çıkan objelerin rengini de uyumlu hale getirecek.

Epson Avrupa Ürün Müdürü Julian Maddock, "Dijital kamera marketinin büyüyor oluşu, yazıcı ihtiyacını artırırken, kullanıcılar maksimum kalitedeki baskıya ulaşmak istiyor. Claria Photographic mürekkep teknolojisine sahip Stylus Pro R285, son model kameralar ve D-SLR'lar için ideal bir partnerdir. Fiyatıyla uygun olan kartuşları ve kalitesiyle R285, ihtiyaçları karşılayacak." dedi.

Epson Stylus Photo R285 özellikleri:

  • D-SLR ve mega-pixel kameralara uyumludur
  • Fotoğrafları albümde 200, fotoğraf çerçevesinde 98 yıl saklayabilme özelliği
  • 6 renk Claria Photographic mürekkep teknolojisi sayesinde geniş renk aralığı ve düzgün sonuçlar
  • 9.99 Euro kartuş fiyatıyla masrafsız baskılar
  • Micro Piezo yazıcı başlığı sayesinde hızlı baskılama özelliği; 10x15 cm ölçülerinde fotoğrafların sadece 27 saniyede, taslakların ise 12 saniyede çıkışını alabilme özelliği
  • CD ve DVD yazımına uygun olma özelliği
  • Skin tones, landscapes, skylines ve night time scenes özelliği (Epson PhotoEnhance)
  • Advanced Variable Sized Droplet Technology özelliği
  • Epson Easy Photo Print özelliği
  • Yeni minimal tasarım
  • Tavsiye edilen perakende satış fiyatı 91 Euro+KDV'dir.


Bilgi için:
EPSON Erişim Hattı
0212 336 03 03

Okuyucu Yorumları