Epson'dan fiş yazıcısı

Epson'dan darbeye ve suya dayanıklı, güvenilir fiş yazıcısı.

Epson'dan fiş yazıcısı

Epson'un en küçük ve hafif mobil fiş yazıcısı TM-P20, perakende personeli, konaklama sektörü çalışanları ve hareket halinde bilet veya makbuz basması gereken herkes için son derece ideal.

Yüksek baskı hızı

TM-P20, yüksek baskı hızı (100 mm/sn'ye kadar) ve sekiz saate kadar uzanan pil ömrüyle, satış yapan yoğun mağaza elemanları, masalara servis yapan restoran personeli ile otobüs ve trenlerde bilet basan saha çalışanları için ideal. Modelde ayrıca eller serbest taşıma için kemer klipsi bulunmaktadır.

Sorunsuz bağlanabilirlik

Epson'un akıllı ePOS teknolojisi sayesinde TM yazıcılar, doğrudan web tarayıcıları aracılığıyla ya da yerel olarak pek çok akıllı cihaz üzerinde kontrol edilebilir. Yakın çevreyle iletişim (NFC) işlevselliği ile mobil telefonlar ve/veya tabletler kolayca yazıcılar ile eşlenebilir. Daha hızlı ve kolay kullanım için NFC harici cihazlarda barkod eşleştirme bulunmaktadır.

Dayanıklı

Gecikmelerin ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyoruz. TM-P20, bu nedenle, kesintisiz çalışma sağlayan bir dizi özellikle donatılmıştır. Küçük kazalara karşı güvenilir işlemin güvencesi olarak TM-P20, isteğe bağlı yumuşak çantası ile birlikte 150 cm'den düşüşe karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda darbe ve suya karşı IP-54 sertifikasına sahiptir.

Okuyucu Yorumları