Evde sinema keyfinin zirve noktası

Philips'in yeni nesil 5.1 ev sinema sistemi, 3D hoparlörleri ve 3D Blu-Ray'iyle dikkat çekiyor!

Ev sinemasında doruk noktası!

Tüm eğlence içeriğini tek bir sistemde toplayan yenilikçi Philips HTB7590D/12 ev sinema sistemi, 1000W RMS'lik gücü ile film ve müzikler için yüksek kalitede ses çıkışı sağlıyor. 3D hoparlörleri ile mekânın etrafında eşit ses dağılımı gerçekleştiren yeni sistem, daha yoğun bir surround deneyimi için, "DynamicSurround" özelliğine de sahip. Daha net ve keskin görsellerle video oynatımı için, "CinemaPerfect HD" özelliği ile gelen HTB7590D/12, iPod ve iPhone'dan gelen içerikleri oynatmak için dock donanımına da sahip. Çevrimiçi özellikleri ile de ilgi çeken Philips'in yeni sinema sistemi, Smart TV Plus hizmetlerini de beraberinde sunuyor. Dâhili Wi-Fi kablosuz bağlantılı medya keyfi, internet radyolarına erişim, akıllı telefonlarla kontrol edilme özelliği ve yüksek kaliteli video çağrısı görüşmeleri için "Skype" arayüzü de bu sistemin internet dünyasından bizlere sunduğu yenilikler arasında.

Yeni CinemaPerfect HD

Net ve keskin video görüntüleriyle video oynatma standartlarını geliştiren bu sistem, görseller üzerindeki bozulmaları en aza indirgeyerek, görüntüleri keskin bir hale getiriyor. Süper ölçekleme ile en iyi performansı sunan bu özellik, ayrıca renk iyileştirmesi de sağlıyor.

Smart TV Plus

Philips'in Smart TV'lerde yer alan Net TV ve SimplyShare gibi çevrimiçi özellikler, Philips HTB7590D/12 ile birlikte geliyor. Çevrimiçi video, akıllı telefon ve PC içeriğini Philips MyRemote App üzerinden kablosuz oynatma gibi TV'nizi akıllı TV'ye dönüştürecek özellikler, artık elinizin altında.

Anında 3D dönüştürme

Evinizde 3D film keyfini yaşamanız için, mevcut 2D film koleksiyonunuzu anında 3D'ye dönüştürmeniz mümkün. 2D video içeriğini analiz etmek için kullandığı teknolojiyle ön ve arka plan nesnelerini ayırt etme özelliğine sahip olan sistem, Full HD 3D deneyimi için hazır.

Philips HTB7590D/12, 1.699,90 TL'lik fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları