Evde ve seyahatte film keyfi!

Çok özel indirim fırsatıyla dikkat çeken bu cihaz ile eğlence her zaman yanınızda!

Nerede olursanız olun...

GoldMaster, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel birbirinden farklı ürünleri satışa sundu. Taşınabilir DVD oynatıcı, GoldMaster Fiore, sevgililer gününe özel pembe ve saflığın simgesi beyaz renk seçenekleriyle 289,90 TL fiyattan Teknosa'da satışa sunuldu.

GoldMaster tarafından Sevgililer Günü için özel olarak üretilen GoldMaster Fiore Taşınabilir DVD Oynatıcı, 480x234 çözünürlük oranı ve her ortama uygun kullanım kolaylığı sağlayan 7 inç'lik dönebilen LCD ekranı ile iyi bir görüntü deneyimi sunuyor.

İster evde ister seyahatte

İster evde, ister arabada, sevdiklerinizle beğendiğiniz filmleri veya birlikte çektirdiğiniz resimleri doğrudan cihazın SD kart yuvasına takıp anında görüntüleyebilirsiniz. Zaman kısıtlaması olmadan, bu anların tadını çıkarmanızı düşünerek uzun süreli kullanım için tasarlanmış dahili bataryaya sahip olan Fiore, aynı zamanda üzerindeki stereo hoparlörleri sayesinde kulaklığa bağlı kalmadan film ve müziklerinizin sesini kaliteli bir şekilde dışarı vererek kullanım keyfinizi daha da artıyor.

Fiore sahip olduğu USB portu ve SD/MMC hafıza kartı girişleri ile birden çok medya kaynağına bağlanıp, bu kaynaklardaki film, müzik, fotoğrafları oynatma özgürlüğü sağlıyor. Full fonksiyonlu uzaktan kumandası sayesinde ise istenilen kaynağa kolayca ulaşılabiliyor, içerikler arasında geçişler, seçimler sınırsızca yapılabiliyor.

300 adet oyun

Eğlenceli 300 adet oyunu, paket içerisinden çıkan joystickler ile oynatma özelliğine sahip GoldMaster Fiore, uzun yolculuklarda önemli işleve sahip oluyor.

GoldMaster Fiore'in teknik özellikleri

GoldMaster Fiore'in teknik özellikleri

GoldMaster Fiore - Teknik özellikler:

· 7" döner LCD ekran (480x234)

· DolbyDigital (AC-3), Dolby Downmix Ses çıkışı, WMA/AVI/MP3

· DVD/MPEG4/SVCD/VCD/CD/MP3/WMA/DVD±R/DVD±RW/CD-R/

· CD-RW/HDCD/Kodak resim CD uyumluluğu

· USB girişi

· 3in1 kart okuyucu

· Dahili 2 adet hoparlör çıkışı

· Dahili şarj edilebilir lityum batarya

· AV in girişine harici video kaynağı bağlayabilme

· AV out çıkışıyla televizyon ya da farklı ekranlarda video izleme

· 2CH stereo kulaklık çıkışı

· 2 adet oyun konsol soketi

· 300 adet oyun içeren oyun CD'si

· Full fonksiyonlu uzaktan kumanda

· 2 farklı renk seçeneği (Beyaz, Pembe)

· 2 adet joystick

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları