Evlerde 'kablosuz eğlence' dönemi!

TP-Link'in çift kanallı "kablosuz eğlence adaptörü", tüm cihazlarınızı internete bağlıyor!

Ethernet hattına gerek yok!!

Cenk Tarhan

Günümüzde neredeyse her ev veya ofiste kablosuz ağlar tercih ediliyor. Fakat kablosuz bağlantı desteği olmayan, sadece kablolu olarak ağa katılabilecek cihazlar da mevcut. Bu cihazların internet kaynağından kablo çekilebilecek kadar yakında olmadığı durumlarda ise sorun oluşuyor.

TP-LINK, bu tip elektronik cihazları da kablosuz ağa bağlamayı sağlayan yeni 'eğlence adaptörü'nü tanıttı. Çift kanal (dual-band) kablosuz destekli, 4 giriş yuvası (port) bulunan TL-WA890EA model eğlence adaptörü ile yazıcıdan oyun konsoluna, TV'den Blu-Ray oynatıcıya kadar sadece kablolu bağlantı desteği olan tüm cihazlar kablosuz ağa dahil edilebiliyor.

N600 standardındaki TL-WA890EA eğlence adaptörü, kablosuz ağın performansını düşürmeden ve duvar, kapı gibi unsurların olumsuz etkisinden etkilenmeden yazıcıdan TV'ye kadar elektronik cihazları kablosuz ağa dahil ediyor. 4 adet LAN giriş yuvası bulunan ürün, çift kanal yapısı sayesinde HD video, müzik ve online oyun gibi TL-WA890EA-02.jpgtüm uygulamaları rahat ve hızlı yapabiliyor.

Uyumlu, güvenli ve şık...

Uyumlu, güvenli ve şık...

Uyumlu, güvenli ve şık...

TL-WA890EA eğlence adaptörü, Ethernet üzerinden internete girebilecek tüm cihazlar için bir kablosuz ağ adaptörü olarak kullanılırken, 2.4GHz bandında 300Mbps, 5GHz bandında da 300Mbps olmak üzere toplamda 600Mbps hızlara ulaşabiliyor. 802.11 a/b/g/n standartlarını destekleyen tüm cihazlar ile de uyumlu.

Boyutu küçük ve tasarımı son derece şık olan cihaz, bu sayede farklı yerlere de taşınabiliyor. WPS düğmesi sayesinde benzer özellikteki kablosuz cihazlara kurulum gerektirmeden bağlanabilen ürün, en güvenli bağlantı protokolü olan WPA2'yi de destekliyor. Ayrıca daha önce bağlandığı kablosuz ağları hatırlayabilen bu eğlence adaptörü ile aynı ağa her bağlandığında şifre girmek gerekmiyor.

TL-WA890EA N600 çift kanallı eğlence adaptörü

- Birden fazla kablolu cihazı (örneğin akıllı TV'ler ve Blu-ray oynatıcılar) aynı anda mevcut bir Wi-Fi ağa bağlamayı sağlar,

- Çift kanal performansı ile hızlı bağlantı olanağı sunar (5GHz ya da 2.4GHz bandında
300Mbps kablosuz hız)

- WPS düğmesine basarak kolay kablosuz güvenlik şifrelemesi,

- Evrensel uyumluluğu sayesinde tüm cihazlarda kullanılabilir (Ethernet girişi olan herhangi bir cihaz ile çalışır),

- Tüm 802.11a/b/g/n destekli herhangi bir kablosuz ağ ile sorunsuz bir şekilde çalışır,

- Gelişmiş 64/128-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK şifreleme ile güvenlik tehditlerine karşı ağı korur,

- Boyutları: 114.1 × 102.69 × 7.69 mm.

Okuyucu Yorumları