Firefox'a Etkileyici Bir YouTube Özelliği Geldi!

Min Vid adı verilen yeni bir özellik sayesinde Firefox, YouTube meraklılarını kendi safına çekebilir...

Firefox'a YouTube yeniliği!

Mozilla Firefox, özellikle sıkı YouTube kullanıcılarının çok fazla hoşuna gideceğini düşündüğümüz yeni bir özelliğini kullanıma sunuyor. Min Vid adı verilen bu yeni Test Pilot deneyi kullanıcıların, YouTube videolarını bir "resim içinde resim" modunda izleyebilmelerine olanak tanıyor.

Mozilla'nın bu deneysel özelliği masaüstünüze, hangi uygulamayı ya da programı kullandığınızdan bağımsız olarak her zaman üstte kalan web tabanlı video video player yerleştiriyor.

Kullanıcılar bu sayede Outlook'ta e-postalarına bakarken ya da bir elektronik tablo üzerinde çalışırken bu YouTube videosu da kendi halinde bir mini-player üzerinde oynatılmaya devam edecek.

Söz konusu özelliğin, PC üzerinde başka şeylerle uğraşırken bir video oynatmak isteyenler için kesinlikle denemeye değer olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, ilgili Test Pilot Firefox eklentisini indirip yüklemek. Bahsi geçen özellik standart Firefox eklenti kataloğunda yer almadığı için onu ayrı bir Test Pilot web sitesinden indirmeniz gerekecek. Test Pilot eklentisini yükledikten sonra, adres çubuğunun sağ tarafında yer alan Jetsongiller-vari simgeyi tıklayın ve açılır pencereden Min Vid'i seçin. Min Vid'in web sitesine gittikten sonra Enable Min Vid'i tıklayın; böylece bu işlevsel özellik tarayıcınıza eklenmiş olacak.

Okuyucu Yorumları