Fotoğraf çekerken bebeğiniz hep gülümsesin

Samsung'un yeni fotoğraf makinesi, bebeğinizin en tatlı anlarını yakalamayı işte böyle başarıyor!

Gülümsetmeyi başarıyor!

Samsung Electronics'in akıllı özelliklerle donattığı Smart fotoğraf makineleri, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak sürprizler sunuyor. Şu bir gerçektir ki; bebekler hareketlidir, yüz mimiklerini çok çabuk değiştirebilir ve bir anda ağlamaya başlayarak sizin planlarınızı altüst edebilir. Birçok anne-baba, bebeğini gülümserken, ya da kameraya bakarken yakalamak için birbirinden komik hareketler yapmakta çözümü bulur. Kimi şarkı söyler, kimi dans eder, kimi komik sesler çıkarır, kimi ise türlü taklitler yapar ya da parmaklarını şıklatır...

Eğer sizin de bir Samsung DV300F fotoğraf makineniz var ise, bu durumu kendi avantajınıza çevirebilir ve fotoğraf çekme anlarını eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Samsung'un DV300F modelinde olduğu gibi çift LED ekran sunan smart fotoğraf makinelerinde özel bir çocuk modu bulunuyor. Bu özelik sayesinde ön tarafta yer alan ve sesli animasyonların oynatıldığı küçük ekran sayesinde fotoğraf çekerken, bebeğinizi kameraya baktırma ve güldürme olasılığınız çok yüksek.

Aynı zamanda bu animasyonlar oynatılırken çekilen fotoğraflarda flaş otomatik olarak kapanıyor ve bebeğinizin gözleri flaşın keskin ışığından rahatsız olmuyor. Ayrıca fotoğraf makineniz ile gelen yazılımı bilgisayarınıza yükleyerek otuzdan fazla animasyon arasından bebeğinizin en sevdiği çizgi kahramanları yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları