Futbol aşkı cepleri yaktı!

Elimizden düşürmediğimiz cep telefonları, Dünya Kupası kurbanı oldu.

Futbol aşkı yaktı!

Maç seyrederken stres ve heyecanına yenik düşenler, öfkesini cep telefonlarından çıkardı. Futbol severlerin yanı sıra eski milli basketçi İbrahim Kutluay'ın, telefonunu tekmelemesi, oyuncuların da öfkelerini cep telefonlarından çıkardığının kayıtlı göstergesi olarak hafızalarda yer aldı.

Kırılan cep telefonlarına güvence hizmeti veren Cepkask firması, dünya kupası maçlarının oynandığı bu dönemde, cep telefonu hasar bildirimlerinin hızla arttığını, bu oranın yüzde 65'ini erkek kullanıcıların oluşturduğunu bildirdi.

Dünya Kupası maçlarının hızla devam ettiği ve finale yaklaşıldığı bu günlerde, öfke patlamasının yarattığı mağduriyeti Cepkask'ın sunduğu güvence hizmet paketi karşıladı. Dünya Kupası ve derbi gibi önemli maç dönemlerinde, erkek kullanıcıların hasar bildiriminde büyük oranda bir artış meydana geldiğini belirten Cepkask CEO'su Tayfun Gülgeç, "Günde 200 telefon, bir ayda ortalama 7000 bin telefon hasar görüyor. Bu hasar bildirim başvurularının yüzde 65'ini erkekler, yüzde 35'ini kadınlar oluşturuyor. Futbol müsabakalarının yoğun olduğu dönemlerde en çok erkek kullanıcılar hasar bildiriminde bulunuyor. Ve bunların çoğunun nedeni; öfke patlaması sonucu fırlatılan telefonlar oluyor." dedi.

Başvuru Online Ortamda Yapılıyor

Kullanıcıların, cep telefonu hasar bildirimlerini nasıl yapacağını anlatan Tayfun Gülgeç, "CepKask Hizmet Paketi için, sorun yaşandığı andan itibaren 5 gün içerisinde www.ekask.com.tr adresinden, online başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru sırasında, faturanın aslı, kimlik fotokopisi, poliçe, A4 kağıdına kısa, samimi bir beyan gerekiyor. Beyanda da başınıza gelen olayı anlatmanız isteniyor. Bu evraklar, cihazla beraber kargoya verilip firmaya gönderiliyor. Bu şekilde günde ortalama 600 telefon geliyor" açıklamalarında bulundu.

Okuyucu Yorumları