Galaxy M20 Kılıfı, 3.5mm Girişten Vazgeçmiyor

Samsung'un yeni telefon serisine ait olması beklenen Galaxy M20 için üretildiği iddia edilen bir kılıf, yeni ipuçları veriyor!

Galaxy M20 sızmaya başladı

Samsung'un yeni M serisi telefonu Galaxy M20'ye ait olduğu iddia edilen bir ön panel, geçen hafta ortaya çıkmıştı. Ön panel, su damlası şekilli bir çentik ve ince çerçevelere sahipti. Şimdi ise cihaza ait olduğu söylenen bir koruyucu kılıf, internette kendini gösterdi.

Galaxy M20 Kılıfı, 3.5mm Girişten Vazgeçmiyor

Yeni Galaxy M serisinin Galaxy J, Galaxy On ve Galaxy C serilerinin yerine geçmesi bekleniyor ancak bu henüz Samsung tarafından doğrulanmadı. Galaxy M20'ye ait olduğu söylenen kılıf, bir kulaklık girişi yuvası içeriyor. Yani Samsung, yeni Galaxy A8S'ten kulaklık girişini kaldırsa da, bu telefonda henüz kulaklık girişini kaldırmamış. Alt tarafta mikrofon ve hoparlör ızgarasını da görüyoruz.

Diğer Galaxy M20 kılıfı, cihazın arka yüzünden ipuçları veriyor. sağ üstteki boş alan, büyük ihtimalle telefonun dikey sıralı çift kamerasına yer açıyor. Kameraların altında bir LED flaş, merkezde ise parmak izi sensörü için yuva bulunuyor.

Galaxy M20 ve M10'un Noida, Hindistan'daki büyük Samsung tesislerinde üretilmeye başlandığı iddia ediliyor. Cihazların 2019'un başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Okuyucu Yorumları