Galaxy Note 7 için yolun sonu!

...Ve Samsung, ani bir kararla Galaxy Note 7'yi tamamen tarihe gömdü! İşte tüm yaşananlar...

Galaxy Note 7 için yolun sonu!

Sadece birkaç saat önce Galaxy Note 7 üretiminde düzenleme yapacağını duyuran Samsung, Wall Street Journal'ın haberine göre, ani bir kararla, Galaxy Note 7 üretimini ve satışını, kesin olarak durdurduğunu açıkladı. Başka bir deyişle Samsung Galaxy Note 7, gerisinde bıraktığı kötü izler ve şirkete verdiği büyük zararla anılacak, unutulmaz bir hayal kırıklığı olarak tarihe karışmış oluyor.

Bilindiği gibi Galaxy Note 7'lerde pek çok yanma ve patlama sorunu yaşanmış; Samsung ise büyük bir geri çağırma kampanyası düzenleyerek, telefonları yenilenmiş modellerle değiştirmeye başlamıştı. Ancak yenilenmiş "güvenli" modeller de yanmaya başlayınca, üretim sürecinin gözden geçirileceği duyurulmuştu. Bu gözden geçirme görünüşe göre kısa sürdü ve Galaxy Note 7 üretimi ve satışı tamamen durdu.

Samsung'dan gelen kısa açıklama şu şekilde: "Müşterilerimizin güvenli bizim için ilk önceliktir. Bu yüzden Galaxy Note 7 üretimini ve satışını durduruyoruz."

Yapılan ilk "düzenleme" açıklamasından sonra Samsung hisselerinin değerinin yüzde 7 oranında düştüğü biliniyor. Bakalım bu yeni gelişme sonrasında neler yaşanacak...

Okuyucu Yorumları